Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Seriálový event tejto jari sa končí! Zlomí Ultimátum s veľkým finále rebríčky sledovanosti?

Televízia JOJ v sobotu večer odvysiela špeciálne dvojepizódne finále rukojemníckej minisérie.

07.05.2022 07:00
ultimátum, koleník, Foto:
Ultimátum na Jojke graduje. O čom bude finále?
debata
rtvs, správy rtvs, Čítajte aj RTVS avizuje novinky vo vysielaní: Hlavné televízne spravodajstvo čakajú zmeny

Veľký záver osemdielnej série je tu! Napätie, ale aj príbeh graduje. Podarí sa Ultimátu prilákať viac divákov k obrazovkám? Minulú sobotu sa šiesta epizóda stala druhým najsledovanejším nespravodajským programom. V cieľovke 12 – 54 táto epizóda uhrala 4,2% sledovanosť s trhovým podielom 13,4%. Seriálu sa naďalej darí aj v Čechách. Tam piatu epizódu vysielanú minulú nedeľu sledovalo takmer 700-tisíc divákov. Vybičované finále prinesie veľké zvraty a odhalenia!

rod draka, Čítajte aj Nová Hra o tróny sa predstavuje na ďalších záberoch! Pozrite sa na prvého draka

O čom bude siedma epizóda? Počas dramatických udalostí v krídle kardiologického oddelenia sa žene policajného vyjednávača narodí zdravé dieťa. Poručík Andrik zisťuje, že za podivných udalostí umrel svedok leteckej nehody, Žilinčík. Jediným možným riešením na ukončenie drámy je získať nové srdce pre ministra a zaznamenať jeho výpoveď.

Benedict Cumberbatch, doktor strange, Čítajte aj Najnovší film od Marvelu: Šialený, akčný, neskutočné efekty! Toto nemôžete v kine zmeškať

Prevoz orgánu do nemocnice je mimoriadne zložitý a je otázne, či sa vôbec k adresátovi dostane. Podpis strategických dokumentov na nákup vojenskej techniky je vážne ohrozený, čo vytvára u vysokých politických predstaviteľov nebezpečné napätie. Špinavé spravodajské hry pokračujú.

Jan Zizka Čítajte aj Historický veľkofilm o Žižkovi aj s hviezdami svetového filmu! Pozrite si prvé zábery

Touto časťou sa seriál rozhodne nekončí! Dej uzavrie ešte ôsma epizóda! Minister obrany Podhradský sa po ťažkej operácii na chvíľu preberie a Korňanovi sa podarí nakrútiť jeho výpoveď. Špinavé spravodajské hry však pokračujú a ďalší dvaja kľúčoví ľudia prídu o život. Z ich vraždy je však podozrivý poručík Dano Andrik, keďže obaja boli zabití jeho zbraňou. Vyjednávač sa ocitne v ohrození života a na úteku pred prenasledovateľmi sa musí ukrývať.

Dano už vie, čo je príčinou zle vyšetrenej leteckej nehody, v dôsledku ktorej sa strhla táto dráma. Je však otázne, či sa mu podarí dokázať nevinu mladého Korňana, pretože situácia nie je pre neho priaznivá. Podarí sa mu prežiť? Objíme niekedy Dano svojho synčeka a Lenu?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV JOJ #seriál Ultimátum