Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

RTVS avizuje novinky vo vysielaní: Hlavné televízne spravodajstvo čakajú zmeny

Nová podoba hlavnej spravodajskej relácie sa predstaví už 14. mája. u. Po šiestich rokoch budú divákov tými najdôležitejšími informáciami z domova i zo sveta sprevádzať opäť moderátorské dvojice. K stáliciam hlavnej spravodajskej relácie pribudnú kolegovia, ktorých diváci RTVS poznajú či už z redaktorských alebo moderátorských spravodajských pozícií.

07.05.2022 07:00
rtvs, správy rtvs, Foto:
RTVS predstavila novú podobu hlavnej spravodajskej relácie.
debata (11)
rod draka, Čítajte aj Nová Hra o tróny sa predstavuje na ďalších záberoch! Pozrite sa na prvého draka

K Ľubomírovi Bajaníkovi pribudne Klaudia Suchomel Guzová, dvojicu so Janette Štefánkovou bude po novom tvoriť Andrej Bálint a s Viliamom Stankayom bude divákov hlavnou spravodajskou reláciou sprevádzať Simona Simanová.

Benedict Cumberbatch, doktor strange, Čítajte aj Najnovší film od Marvelu: Šialený, akčný, neskutočné efekty! Toto nemôžete v kine zmeškať

„Som veľmi rád, že po rokoch osviežime vysielanie nášho večerného spravodajstva. Verím, že sa nové dvojice dokonale zladia a že si ich diváci obľúbia. Zároveň pevne verím, že pre divákov RTVS bude okrem dennej dávky objektívnych informácií aj táto milá novinka dôvodom pre zachovanie priazne nášmu televíznemu spravodajstvu,“ povedal generálny riaditeľ Jaroslav Rezník.

Jan Zizka Čítajte aj Historický veľkofilm o Žižkovi aj s hviezdami svetového filmu! Pozrite si prvé zábery

Na zmeny vo vysielaní Správ o 19:00 sa už tešia aj samotní moderátori. „Veľmi sa teším, mám miernu trému, ale bude to perfektná skúsenosť a veľká výzva,“ povedal nový moderátor Andrej Bálint a podobne zmenu vníma aj jeho moderátorská kolegyňa Janette Štefánková.

„Na môjho nového spolumoderátora sa teším. Som presvedčená, že medzi nami vzájomná kolegiálna chémia bude fungovať,“ povedala.

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS