Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Veľká noc na Jojke: Obľúbené seriály úplne nezmiznú. ťahúňom má byť film o Karlovi Gottovi

Veľkonočná nedeľa

Nedeľné dopoludnie bude reprízové. Jojka v program otočí filmy z ostatných dní – Alvin a Chipmunkovia 2, Snežný chlapec, Múmia, o 12:55 to bude Mission: Impossible 2. Premiérový program sa začne až neskôr popoludní. Od 15:50 sa diváci môžu tešiť na nový diel magazínu Nová záhrada, nasledovať bude Na chalupe a samozrejmosťou bude Nové bývanie.

squid game, Čítajte aj Režisér seriálu Squid Game opäť šokuje! Jeho ďalší projekt provokuje už svojím názvom...

Najväčším ťahákom Veľkej noci na Jojke má byť slovenská premiéra dokumentárneho filmu Karel. Celovečerný dokumentárny film prináša jedinečný pohľad do súkromia a duše národom milovaného speváka. Majster pustil k sebe kameru nezvyčajne blízko. Vďaka tomu s ním môžeme zdieľať nielen radostné chvíle, či už spojené s jeho povolaním alebo rodinným životom, ale aj chvíle plné bolesti a vedomia blížiaceho sa konca.

Tí, ktorí vydržia pozerať televízor do hlbokej noci, tak o 23:45 poteší nová verzia kultového filmu Ben Hur.

Veľkonočný pondelok

Šibačkový pondelok bude mať veľmi podobnú štruktúru ako Veľkonočná nedeľa. Čiže najprv reprízy programov z minulých dní a s blížiacim sa večerom nastúpia premiéry. O 8:15 pondelkový program otvorí Doba ľadová: Veľkonočné prekvapenie, po nej budú nasledovať reprízy rozprávky Ferdinand, filmu Múmia sa vracia. O 13:35 ponúkne Jojka multireprízu oscarového filmu Titanic, čím vyplní celý poobedný slot až do 17:50, keď odštartuje Bez servítky.

Veľkonočný pondelok neovplyvní vysielanie seriálov na Jojke. Kým Markíza vyškrtla Druhú šancu, Jojka ponúkne premiérovú Hranicu. Nasledovať bude, už tradičné, sviatočné veľkonočné Inkognito.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #Veľká noc