Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Slovensko čaká na hokejistov! Televízie sú pripravené so špeciálnym spravodajstvom

Verejnoprávna RTVS, ale aj televízia Markíza v utorok prinesú vo svojom vysielaní špeciálne vstupy, ktoré budú mapovať návrat nášho hokejového mužstva.

22.02.2022 08:41
slovenskí hokejisti Foto: ,
S medailami na krkoch. Slováci dosiahli historický úspech.
debata

RTVS

Mimoriadne živé vstupy by mali odštartovať okolo 13:00 príchodom slovenskej hokejovej reprezentácie na letisko vo Schwechate. Následne bude pripravený štáb pred Zimným štadiónom Ondreja Nepelu, odkiaľ bude odvysielaný aj mediálny brífing. Okolo 15:00 odštartuje športové štúdio so živými vstupmi a prenosom z tlačovej konferencie.

Zo štúdia v Mlynskej doline sa divákom prihovorí Oľga Konečná a priamo zo štúdia na zimnom štadióne Ľuboš Hlavena. V štúdiu privítajú aj výnimočných hostí a vysielanie doplnia aj dokrútky z historických hokejových momentov aj aktuálnych výkonov v Pekingu. Po oficiálnom mediálnom brífingu sa hokejisti presunú na Námestie SNP v Bratislave, kde sa zvítajú s fanúšikmi.

Čína ZOH2022 Peking Hokej o bronz SR Švédsko Čítajte aj Hokejové šialenstvo! Medailový súboj Slovákov prekonal miliónovú hranicu

Markíza

Televízia Markíza operatívne zaraďuje do vysielania dvojicu mimoriadnych spravodajských relácií s názvom Bronzový sen. V priamom prenose v nich bude pokrývať návrat slovenskej hokejovej reprezentácie zo zimnej olympiády v čínskom Pekingu a následné oslavy zisku historickej bronzovej olympijskej medaily z mužského hokejového turnaja. Mimoriadne relácie sú naplánované na 12:20 a 15:25.

lets dance, Čítajte aj Markizácka jarná šou bude plná zmien! Nový člen poroty poriadne prekvapí

Zo štúdia v Záhorskej Bystrici budú mimoriadne relácie moderovať Zlatica Švajdová Puškárová a Jana Hospodárová, diváci sa môžu tešiť aj na atraktívnych hostí, ktorými budú viaceré slovenské hokejové legendy. Priamo v štúdiu moderátorky privítajú bývalého slovenského hokejového reprezentanta Mariána Gáboríka a v živom vstupe sa spoja napríklad aj s ďalšou niekdajšou hokejovou hviezdou Mariánom Hossom.

Celý priebeh príchodu bronzových hokejových hrdinov na Schwechat až po koniec osláv v centre Bratislavy budú podrobne mapovať aj štandardné utorkové spravodajské relácie Markízy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hokej #Markíza #RTVS #Peking 2022