Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markizácka jarná šou bude plná zmien! Nový člen poroty poriadne prekvapí

Pôvodne to vyzeralo tak, že nová séria Let's Dance prinesie len trojčlennú porotu. Opak je pravdou. Televízia Markíza znova prekvapila. Prichádza štvrtý člen a jeho výber je mimoriadne nevšedným a originálnym krokom.

22.02.2022 07:00
lets dance, Foto:
Markíza pripravila silnú sériu Let´s Dance. Porota dostáva štvrtého člena.
debata

Televízia Markíza poňala návrat Let's Dance naozaj veľkolepo! Divákov čaká celý rad zmien. Podobne ako pri Superstar pred pár rokmi, tak aj tanečná šou sa dočká viacerých inovácií. Predsa len, mimo pozornosti publika bolo Let's Dance päť rokov, nová séria musí byť naozaj veľkolepá.

druhá šanca, Čítajte aj Druhá šanca stále najväčší úspech Markízy: Koľko divákov sedí pri obrazovkách?

Po novom sa na parkete predstaví až jedenásť párov: Marek Fašiang a  Adriana Mašková, Zuzana Kubovčíková Šebová a Vilém Šír, Diana Mórová a Marek Bureš, Aicha a Fabio Belucci, Dominika Cibulková a Róbert Pavlík, Kristína Svarinská a Marek Klič, Fero Joke a  Vanesa Indrová, Adam Bardy a Dominika Rošková, Michal Kovačič a Simona Brecíková, Ján Koleník a Vanda Poláková, Attila Végh a  Eliška Lenčešová.

Čína ZOH2022 Peking Hokej o bronz SR Švédsko Čítajte aj Hokejové šialenstvo! Medailový súboj Slovákov prekonal miliónovú hranicu

Zmeny sa dotknú aj na poste hostiteľa večera. Zabudnite na Adelu a Pyca. Kultové moderátorské duo je minulosťou. Novú sériu odmoderuje Viktor Vincze, pre ktorého to bude veľká premiéra v takomto veľkom formáte.

Ostatné dni púta pozornosť zloženie poroty. Tú takisto čaká refresh. Zasadne si do nej Adela Vinczeová, čo je značná novinka a určite potešil aj fakt, že návrat ohlásili aj dve neodmysliteľné stálice – Ján Ďurovčík a Tatiana Drexler. Dlhší čas to vyzeralo tak, že toto bude finálna zostava. Nie je to tak. Televízia oznámila príchod štvrtého porotcu a bude to úplná novinka v histórii slovenskej verzie Let's Dance.

Helena Růžičková Čítajte aj Slnko, seno a ďalšie trháky na Netflixe. Streamovací gigant prináša záplavu českých filmov
Štvrtým porotcom bude nemecká hviezda Jorge... Foto: TV Markíza
Jorge González, lets dance, Štvrtým porotcom bude nemecká hviezda Jorge González.

Tvorcovia angažovali hviezdu, ktorá dlhé roky hodnotí celebrity v tamojšej verzii tanečnej šou. Je ním Jorge González, kubánsky choreograf a model žijúci v Nemecku. Tam patrí medzi najpopulárnejšie osobnosti šoubiznisu.

the flash, Čítajte aj Hlavný konkurent Marvelu tento rok pritvrdí! Do kín vtrhnú tieto filmové trháky

Jorge ako 17-ročný odišiel z Kuby na Slovensko a na Univerzite Komenského vyštudoval odbor rádioekológia. „Odkedy som študoval v Bratislave, držím si Slovensko, ľudí a kultúru v srdci. Som porotcom Let’s Dance v Nemecku už 10 rokov a neviem slovami opísať, ako veľmi som šťastný, že budem súčasťou tejto šou aj na Slovensku. Cítim sa, ako by som sa vracal domov. Slovensko je súčasťou mojej osobnosti,“ dodal Jorge pri jeho oficiálnom ohlásení.

Siedma séria Let´s Dance je tu! Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Adam Bardy a Dominika Rošková v siedmej sérii...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Let's Dance