Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Milujem Slovensko v pätách Superstar, stabilná ťažisková šou a rekordná politická diskusia

RTVS v minulých dňoch zaznamenala zaujímavý vývoj sledovanosti. Atraktívny je fakt, že Milujem Slovensko šliape na päty markizáckej Superstar. Kým v ostatných týždňoch sa výkony približovali, v piatok v celkovom publika bola silnejšia Jednotka.

17.11.2021 07:00
milujem slovensko, Foto:
Počas piatkových večerov sa na obrazovkách odohráva vyrovnaný súboj zábavných šou - Milujem Slovensko a Superstar.
debata
Claude Gensac, Louis de Funès Čítajte aj Ktoré filmové hviezdy milovali Slováci za socializmu?

V piatok večer prilákala divákov k obrazovkám Jednotky aj obľúbená šou Milujem Slovensko. Nenechalo si ju ujsť 376-tisíc divákov pri trhovom podiele 18,3% v cieľovej skupine 12+. Superstar oslovila 371-tisíc divákov.

Perinbaba Čítajte aj Perinbaba a dva svety príde do kín až v roku 2022! Pozrite sa na zábery z filmu v klipe Mekyho Žbirku

V nedeľu pokračovala na Jednotke šou Pečie celé Slovensko už svojou šiestou epizódou. Úspešná novinka sa drží nad polmiliónovou hranicou sledovanosti, ktorá mala počas vysielania opäť stúpajúci trend.

Jesennú ťažiskovú šou na Jednotke sledovalo 518-tisíc divákov pri trhovom podiele 22,5% v univerzálnej cieľovej skupine. Diváci si v nedeľu nenechali ujsť ani diskusnú reláciu O 5 minút 12, ktorú si pozrelo až 470-tisíc divákov pri trhovom podiele 33,8% v cieľovej skupine 12+ a v danom čase bola taktiež najsledovanejšou televíznou reláciou.

Na hranici, seriál Na hranici, braňo deák, simona kollárová, roman poláčik, Čítajte aj Jojka v tichosti pripravuje nový seriál plný hviezd! Poznáme prvé detaily...

Cez víkend ponúkla RTVS divákom aj množstvo športových prenosov. V sobotu ponúkla Dvojka hokejový Nemecký pohár a duel Slovenska s Ruskom si pozrelo 230-tisíc divákov pri trhovom podiele 11,7%. Svetový pohár v zjazdovom lyžovaní si nenechalo ujsť v priemere 155-tisíc divákom pri trhovom podiele 9,2% v cieľovej skupine 12+.

V nedeľu odvysielala Jednotka futbalový duel Malty so Slovenskom v rámci Kvalifikácie MS 2022, ktorý sledovalo 230-tisíc divákov pri trhovom podiele 14,5% v univerzálnej cieľovej skupine. Dvojka ponúkla hokejový duel Slovenska s Nemeckom v rámci Nemeckého pohára, ktorý si pozrelo 156-tisíc divákov pri trhovom podiele 10,1% v cieľovej skupine 12+.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #sledovanosť #Superstar #Milujem Slovensko #Pečie celé Slovensko #Mediaklik