Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nie a nie sa rozbehnúť, Superstar stále zaostáva: Šou ide stále na pol plynu!

Nová séria speváckej šou v piatok ukončila dôležitú kastingovú fázu, no sledovanosť sa stále hýbe v zabehnutých hodnotách. Oproti minulej sezóne Superstar stále zaostáva a vyzerá to tak, že minuloročný úspech sa nezopakuje.

21.10.2021 07:00
superstar, Foto:
Superstar vstupuje do svojej ďalšej fázy. Kastingy sa skončili.
debata (1)
venom 2, Čítajte aj Toto sa veľmi ťažko pozeralo! Už dlho sa neobjavil na plátnach takto zbytočný film

Práve kastingy sú pri ťažiskových šou tým najsledovanejším a atraktívnym obsahom, ktorý láka davy. Túto jeseň to tak nie je. Problém má aj konkurenčná Jojka, ktorá s tohtoročnou sériou Talentu výrazne zaostáva a šou zažíva svoje najhoršie výsledky. Superstar je na tom inak. Hoci sledovanosť je nižšia ako minulý rok, v piatkovom slote sa etablovala a dominuje vysielaniu. Je jasnou jednotkou. No Markíza si pri minulej sérii zvykla na výrazne vyššie čísla, táto séria ide stále na pol plynu.

tvoja mini tvár znie povedome, Čítajte aj Detská verzia markizáckej Tváre odhaľuje ďalšie detaily! Prichádzajú hviezdni mentori

Už tento piatok sa šou posunie do ďalšej dôležitej fázy. Kastingy sa skončili, nastáva Supervýber, keď porota bude z tých najlepších z kastingov vyberať adeptov, ktorí majú šancu dostať sa do finále a len jeden z nich získa prestížny titul a finančnú odmenu vo výške 75-tisíc eur. Na obrazovke sa budú predvádzať už len kvalitné spevácke výkony. A to by mohlo prilákať nejakých divákov.

Timothée Chalamet, duna, film Duna, Čítajte aj Seriózna rozprávka pre dospelých. Obstojí Duna u bežného diváka?

Každopádne, minulotýždňové vydanie šou si pozrelo opäť 438-tisíc divákov, teda len o tisícku menej ako týždeň predtým. V tomto smere sa Superstar viac darí v komerčnej cieľovke 12 – 54. V nej šou poskočila opäť nad osempercentnú hranicu. Záver kastingov získal 8,4% sledovanosť s trhovým podielom 27,3%. Predchádzajúca séria bola na tom o podstatne lepšie, keď atakovala rekordy s 11 – 12% sledovanosťou.

Aktuálny ročník sa týmto hodnotám ani raz ani len nepriblížil.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #Superstar #oseriáloch #televízia Markíza