Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Všetci fanúšikovia britského seriálu pozor! Nečakane sa vráti s druhým filmom

Filmové Panstvo Downton, ktoré v roku 2019 nadviazalo na divácky obľúbený seriál, bude mať ďalšie pokračovanie. Snímka, ktorá bude sledovať ďalšie osudy rodiny anglických aristokratov a ich služobníctva, má mať premiéru tento rok na Vianoce, informáciu potvrdili tvorcovia na Twitteri.

21.04.2021 14:36
downton abbey, panstvo downton, Foto:
Fanúšikovia Panstva Downton sa dočkajú ďalšieho filmu.
debata

Scenár k ďalšiemu dielu Panstvo Downton píše opäť Julian Fellowes a na televíznych obrazovkách by sa mali objaviť aj všetky známe herecké tváre vrátane Hugha Bonnevilla a Elizabeth McGovernovej v úlohách grófa a grófky z Granthamu. Okrem toho si vo filme novo zahrajú napríklad Hugh Dancy, Laura Haddocková či Dominic West.

Trailer k prvému filmu.

Producent Gareth Neame uviedol, že novinkou chceli potešiť fanúšikov, ktorí sa podľa neho teraz budú mať čo tešiť. „Po veľmi náročnom roku, keď veľa z nás nemalo kontakt s priateľmi a rodinou, je veľkou útechou myslieť na to, že sú pred nami lepšie časy a že už na Vianoce nás čaká stretnutie s milovanými postavami na Panstve Downton,“ citoval ho server BBC.

slovania, tomáš maštalír, Čítajte aj Jeden týždeň tak, druhý úplne inak! Jojka sa opäť pohráva s vysielaním Slovanov

Seriál Panstvo Downton sa odohráva vo fiktívnom šľachtickom sídle a dej začína v roku 1912 správou o potopení Titanicu a postupuje do 20. rokov. Poslednú, šiestu sériu odvysielala britská televízia ITV na jeseň 2015. Seriál, ovenčený Zlatým glóbusom a cenami Emmy, sa objavil na obrazovkách 150 krajín vrátane Slovenska.

debata chyba
Viac na túto tému: #Panstvo Downton #oseriáloch