Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markizácky seriálový fenomén ukončil zbesilú jazdu: Hlavná dilema divákov pozná odpoveď!

Kedy sa vráti Dunaj s novou sériou do vysielania? Nedočkaví fanúšikovia zostávajú nateraz v napätí. Markíza konečne naznačila dátum návratu seriálu.

07.12.2023 06:00
dunaj, Foto:
Dunaj ukončil vysielanie pre rok 2023, dátum návratu Markíza ešte nekomentuje.
debata

Seriál Dunaj, k vašim službám sa rozlúčil v najlepšej kondícii a potvrdil svoju dominanciu. Aj vo štvrtok 30. novembra 2023 sa v oboch hlavných cieľových skupinách stal suverénne najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

Perinbaba, Čítajte aj Vianoce na Markíze: Rozlúčka s Perinbabou, nová podoba Štedrého večera a to nie je všetko!

Záverečná pätnásta premiérová epizóda 4. série Dunaja dosiahla v cieľovej skupine 12 – 54 8,9% sledovanosť a nadpriemerný podiel na trhu 29,4%. Nemocnica na Jojke uhrala v rovnakej cieľovej skupine 16,1% podiel na trhu, Hit roka iba 6,7% podiel na Jednotke RTVS.

Veľké finále série plné silných emócií, dramatických zvratov a šokujúcich odhalení si nenechalo ujsť 527-tisíc divákov starších ako 12 rokov a v čase vysielania zasiahlo dokonca až 683-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

Dunaj, k vašim službám Čítajte aj Top programy novembra: To, čo dokázal Dunaj, k vašim službám, sa nepodarilo žiadnej relácii

Jednotkou na trhu v čase vysielania bola aj nasledujúca reality šou Farma. Epizóda zaznamenala rating na úrovni 4,9% a doposiaľ tretí najvyšší trhový podiel 27,9% v cieľovej skupine 12 – 54.

Druhým najsledovanejším seriálom na trhu sa vo štvrtok stala podvečerná Mama na prenájom, ktorá si pripísala rating 5,6% a trhový podiel 22,9% v cieľovej skupine 12 – 54. Epizódu si vychutnalo celkovo 366-tisíc divákov, pričom v čase vysielania mala dosah na 461-tisíc divákov (AvRch v CS 12+). V oboch hlavných cieľových skupinách tak seriál v rebríčku sledovanosti predstihol nielen konkurenčnú šou Bez servítky, ale aj večerný seriál Nemocnica.

„S výkonnosťou seriálu Dunaj, k vašim službám sme mimoriadne spokojní. Aktuálne ide o vôbec najsledovanejší program na celom televíznom trhu, neustále prekonáva ďalšie a ďalšie rekordy a teší sa obrovskej diváckej priazni, pričom výlučne pozitívne ho hodnotí aj odborná verejnosť. Na nové časti sa fanúšikovia Dunaja môžu tešiť už v januári 2024,“ uviedol pre Mediaklik Lukáš Kočišek, PR manažér TV Markíza.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV Markíza #seriál Dunaj k vašim službám #televízna sezóna 2023/2024