Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zákulisný svet hercov odhaľuje svoje tajomstvá: Táňa Pauhofová čelí vlastnej fóbii z telefonovania

Obľúbená herečka stvárňuje v novom seriáli s nadsádzkou samu seba.

05.03.2024 06:00
Vytoč môjho agenta, Táňa Pauhofová Foto:
Táňa Pauhofová na zábere zo seriálu Vytoč môjho agenta.
debata

Čo nevieme o hercoch, ale oni a ich hereckí agenti to zažívajú každý deň? Seriál Vytoč môjho agenta rozpráva komediálne príbehy z kastingovej agentúry, v ktorej je každý deň plný pracovných i ľudských nástrah: snaha uspokojiť náročné potreby hereckých hviezd, neustály boj s konkurenciou a komplikovanými osobnými vzťahmi, ktoré sa často prelínajú do pracovných záležitostí.

To všetko musí zvládnuť tím agentov a obstáť každý deň v tvrdom konkurenčnom boji, ktorý so sebou prináša množstvo absurdných a komických situácií, rovnako ako dojímavých momentov a skutočných ľudských drám.

výnimočná nikol, Čítajte aj Televízna jar sa naplno rozbieha: Všetky tieto seriály uvidíte na Markíza a Jojke! Stihnete ich sledovať?

Hlavné postavy agentov kastingovej agentúry hrajú Martha Issová, Kryštof Hádek, Tomáš Maštalír, a Zuzana Kronerová. Jedinečnosť celého seriálu dopĺňa veľmi zábavný model, v ktorom herecké hviezdy, ktoré agentúra zastupuje, hrajú sami seba. V jednej z ôsmich epizód stvárnila samu seba ako herečku zastupovanú agentúrou aj Táňa Pauhofová.

Táňa Pauhofová v seriáli Vytoč môjho agenta Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Táňa Pauhofová v seriáli Vytoč môjho agenta.

Za každým hercom stojí jeho agent

Táňa Pauhofová – ako seriálová podoba samej seba – stvárňuje herečku, ktorá odišla na materskú dovolenku a vzhľadom k pracovnému vyťaženiu svojho manžela, talentovaného hudobného skladateľa, zostáva úplne sama na starostlivosť o novonarodené dieťa, psa a domácnosť. Hoci má v súčasnosti plnú hlavu toho, ako zvládnuť novú situáciu, je donútená vrátiť sa k hereckej kariére. Súrne potrebuje peniaze kvôli nezrovnalostiam v daňovom priznaní, má totiž uhradiť daňovému úradu finančnú čiastku, ktorá je za hranicou jej súčasných možností.

„V príbehu sú paralely ako fóbia z úradu alebo fóbia z telefonovania. To sedí. Asi som o tom tak dlho hovorila, alebo sa mi možno niekto tak dlho nemohol dovolať, až si povedal, že keď už budem hrať Táňu Pauhofovú, dajú to do príbehu,“ hovorí s nadsádzkou o svojej role v seriáli Táňa Pauhofová.

Agentom seriálovej Táni Pauhofovej je Tomáš Maštalír ako cieľavedomý a ambiciózny agent Marián, ktorý sa zhodou okolností dostane do čela agentúry. Pre Táňu sa mu narýchlo podarí zohnať rolu aktivistky a striptérky, ktorej špecialitou je tanec pri tyči. Táto rola môže vyriešiť jej finančnú situáciu.

Vytoč môjho agenta, Klára Issová Čítajte viac Obľúbili ste si Kláru Issovú v Zrade? V novom seriáli sa predstaví v úplne inej polohe

Či Táňa zvládne náročnú a absurdnú prípravu v kombinácii s povinnosťami čerstvej a úplne vyťaženej matky, si budete môcť pozrieť už čoskoro na obrazovke televízie Joj. Česko-slovenská adaptácia medzinárodnými cenami ovenčeného seriálu Call my agent bude mať premiéru na TV JOJ v stredu 20. marca o 20:40 hod. Všetkých osem epizód seriálu je už dostupný na streamovacej platforme JOJ Play.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #JOJ play #seriál Vytoč môjho agenta