Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Obľúbili ste si Kláru Issovú v Zrade? V novom seriáli sa predstaví v úplne inej polohe

V seriálovej novinka sa predstaví plejáda českých a slovenských hereckých hviezd.

21.02.2024 06:00
Vytoč môjho agenta, Klára Issová Foto:
Klára Issová v seriálovej novinke Vytoč môjho agenta.
debata

Česká herečka Klára Issová momentálne hviezdi na Markíze v seriáli Zrada, kde stvárňuje doktorku Evu Polákovú, ktorej idylický život prevráti naruby podozrenie, že ju manžel podvádza. V psychologickej dráme spolu s Milanom Ondríkom ako jej manželom rozohrávajú doslova herecký koncert.

Už čoskoro, v druhej polovici marca, sa predstaví v novom seriáli Vytoč môjho agenta na obrazovkách televízie JOJ. Kombinácia komédie a drámy sa odohráva v prestížnej castingovej agentúre Stein, ktorej vedenie – po nečakanej smrti zakladateľa a šéfa agentúry – prevezmú jej štyria špičkoví agenti. Rýchlo však zistia, že udržať biznis nad vodou a obstáť v neustálom boji s konkurenciou nie je len tak.

To se vysvětlí, soudruzi! Čítajte aj Také naše Akty X so súdruhmi, eštebákmi a priehrštím humoru. Seriálová novinka kombinuje sci-fi s paródiou a detektívkou

K tomu musia čeliť egám svojich hereckých hviezd a uspokojovať ich náročné potreby, pričom zároveň medzi sebou súperia o vlastnú prestíž. Keď sa pridružia aj komplikácie v osobnom živote, o množstvo komických až absurdných situácii, ale aj dojemných momentov či ozajstných ľudských drám nie je núdza.

Hlavné úlohy agentov hercov stvárňujú Tomáš Maštalír, Martha Issová, Kryštof Hádek a Zuzana Kronerová. Medzi hereckými hviezdami, ktoré s nadsádzkou stvárnia samých seba, sa predstavuje v prvej epizóde seriálu Klára Issová.

Klára Issová v seriáli Vytoč môjho agenta Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Klára Issová v seriáli Vytoč môjho agenta.

Jej postava Kláry Issovej sa pripravuje na ťažkú rolu v americkom projekte. Musí zvládnuť fyzicky náročný tréning vrátane jazdy na koni, čo sa ukazuje byť o dosť zložitejšie, než sa pôvodne zdalo. Zároveň sa musí vyrovnať aj so svojimi vnútornými neistotami, ktoré sú v rozpore s tým, ako ju ľudia poznajú z médií. U svojho agenta Jiřího (Kryštof Hádek) hľadá uistenie, že danú úlohu zvládne.

Jiří, ktorý Kláru obdivuje a roky je nielen jej agentom, ale tiež osobným priateľom, stojí pred zúfalo ťažkou úlohou. Ako jej šetrne oznámiť, že americká produkcia si medzitým svoje rozhodnutie rozmyslela a Kláru odmietla, pretože podľa nich je už na hlavnú rolu príliš stará?

„Páčilo sa mi spraviť si zo seba srandu. Možno mám podobné túžby ako moja postava, čo je logické, každá herečka túži po veľkej role alebo zahraničnom projekte. A už mnohokrát som bola v poslednom kole, kde sa vyberalo z dvoch herečiek, a nevyšlo to – bol by to celkom zoznam,“ hovorí Klára Issová o svojej role.

Seriál Vytoč môjho agenta je adaptáciou najúspešnejšej francúzskej série Netflixu, ktorý ho uvádzal pod názvom Call my agent. Televízia JOJ seriál natočila v spolupráci s českou televíziou Prima, na svojich obrazovkách ho uvedie v druhej polovici marca. Nedočkaví diváci si môžu seriálovú novinku pozrieť na streamovacej platforme JOJ Play, kde je už dostupných všetkých osem epizód seriálu.

Dovtedy môžu diváci obdivovať herecké umenie Kláry Issovej v psychologickej dráme Zrada, ktorá je slovenskou adaptáciou britského hitu Doktorka Fosterová. Seriál už pri uvedení pritiahol k obrazovkám Markízy najviac divákov spomedzi všetkých seriálových noviniek tohto roka. S 589-tisíc divákmi v univerzálnom publiku 12+ prekonal aj Čas nádejí či Dunaj, k vašim službám a vysoko nad pol miliónom sa drží aj s ďalšími časťami. Zrada má 10 častí, v programovej štruktúre Markízy jej patria pondelkové večery. V exkluzívnom 7-dňovom predstihu seriál uvádza streamovacia služba Voyo.

Pozrite si aj nedávny rozhovor s Klárou Issovou o seriáli Zrada v relácii Ide o nás. Zaspomínala si v ňom aj na rozvod vlastných rodičov a prezradila, aké sú jej vlastné osobné emócie či skúsenosti v súvislosti s nevydarenými vzťahmi.
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #JOJ play #seriál Vytoč môjho agenta