Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka chystá veľkú seriálovú premiéru: Zopakuje sa úspech s rekordnou sledovanosťou?

Druhá séria diváckeho hitu Iveta sa predstavuje na prvých záberoch!

14.02.2024 06:00
iveta, Foto:
Druhá séria Ivety sa začína už 3. marca na Jojke.
debata

Iveta sa s prvou sériou stala najsledovanejším seriálom v histórii Jojky. Prvá časť dosiahla v cieľovej skupine 12+ neuveriteľných 799-tisíc divákov. Druhú sledovalo 755-tisíc. Prvá epizóda sa v cieľovke 12 – 54 pýšila rekordnou 14% sledovanosťou a 36,5% podielom na trhu, pričom zasiahla viac ako milión divákov. Tretiu časť celkovo sledovalo stále rekordných 695-tisíc divákov. V komerčnej cieľovke uhrala až 12,5% sledovanosť s 34,2% trhovým podielom. V cieľovke 12+ to bola až 15,1% sledovanosť s 31,5% trhovým podielom. Ostatné epizódy sa udržali vysoko nad 500-tisícovou hranicou.

šimkovičová Čítajte aj Do kina sa po novom nedostane každý: Ministerstvo kultúry zaviedlo prísne obmedzenia

Druhá séria Ivety vtrhne na obrazovky Jojky už 3. marca a postaví sa proti markizáckemu Let's Dance. Pôjde teda o najväčší televízny súboj o diváka tejto jari.

Video
čas nádejí, Čítajte aj Čo nahradí Čas nádejí? RTVS prekvapuje, do nedeľného prime-time vytiahne tento program

O čom bude druhá séria Ivety?

Príbeh okolo pôvabnej Ivety sa rozdelí do troch dejových liniek. Okrem svojráznej a drzej krásky sa dej bude točiť aj okolo jej partnera Števa, svojráznej mamy Diany a prostoduchého otca Ľuba alebo nového kamaráta Dada. Ten prichádza z väzenia, kde sedel v jednej cele práve s Ivetiným otcom Ľubom. Iveta v ňom vidí seba, a tak sa ho rozhodne prihlásiť na Muža roka. Odchádza s ním do Prahy a začne mu robiť mentorku. Vyventilovať sa chodí na miestnu pumpu, kde s dvomi pumpármi rada pije a hrá s nimi karty. Do života sa jej pripletie aj samotný primátor Liška, ktorý z nej ostane očarený a rozhodne sa ju získať.

Legends Tower Oklahoma City Čítajte aj Nový kráľ amerických mrakodrapov: Najvyššia budova v USA vyrastie doslova do oblakov, no nebude stáť v New Yorku

Druhú líniu tvorí príbeh jej partnera Števa. Ten začne robiť v materskej škole a práca ho veľmi baví. Žiaľ rodičom detí sa nepáči, že je učiteľom bývalý prevádzkar trebišovského bordelu, a tak sa bude musieť vrátiť k pôvodnej profesii. V Prahe začne viesť bordel avšak po východňarsky.

Posledný príbeh ukazuje platonický trojuholník medzi Ivetinou matkou Dianou, otcom Ľubom a miestnym farárom. Ľubo omylom zbúra trebišovský kostol, lebo chcel Diane ukázať dôkaz jeho lásky. Miesto do jej náručia sa však dostáva do väzenia. Po čase začne Diana žiť s farárom a stará sa o opravu kostola. Po 3 rokoch sa však Ľubo z väzenia vráti…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #seriál Iveta #televízna sezóna 2023/2024