Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Charlie Sheen sa po rokoch vracia: Objaví sa v novinke od tvorcu Dva a pol chlapa

Charlie Sheen a Chuck Lorre spolu 12 rokov neprehovorili. Teraz sa uzmierili a Charlie sa vráti.

08.11.2023 09:00
Charlie Sheen Foto: ,
Charlie Sheen sa do pamätí divákov zapísal predovšetkým ako Charlie Harper zo seriálu Dva a pol chlapa.
debata

Po rokoch sa im podarilo zažehnať spor, ktorý ukončil kultový seriál Dva a pol chlapa. Chuck Lorre a Charlie Sheen sa rozhodli opäť spolupracovať, informuje Variety.

Chuck Lorre sa totiž nevedel zbaviť pocitu, že v novom seriáli How to Be a Bookie by si postavu gamblera mal zahrať práve Charlie Sheen. „Pamätám si, že Charlie sa veľmi zaoberal stávkovaním a neustále mi o tom rozprával príbehy. Ešte v časoch, keď to medzi nami bolo v poriadku,“ hovorí Lorre. V prvých návrhoch scenára bola postava ponechaná ako „TBD“ – teda „bude určené“. Lorre mal však pocit, že by to mal byť práve Charlie.

digitálne technológie, umelá inteligencia, AI, informatika Čítajte viac Čo si AI "myslí" o ženách a čo o mužoch? Slovenské stereotypy presahujú aj do sveta umelej inteligencie

Charlie Sheen skončil v seriáli Dva a pol chlapa práve pre svoje problémy s alkoholom, drogami a kvôli svojmu správaniu sa pri natáčaní. Za svoje činy sa verejne ospravedlnil v roku 2021, keď sa mu tvorcovia Bookie ozvali s ponukou, s radosťou ju prijal. „Natočili sme spolu 170 epizód, kým sa to všetko zrútilo. A väčšinu času to bola naozaj zábava," hovorí Lorre.

Spoluprácu sa podarilo obnoviť

Spraviť voči Sheenovi takýto krok nebolo jednoduché, no oplatilo sa. „Bol som nervózny, ale hneď ako sme sa začali rozprávať, spomenul som si, že sme boli kedysi priatelia. A to priateľstvo sa zrazu znova objavilo. Nechcem byť príliš sentimentálny, ale bolo to oslobodzujúce,“ hovorí.

planéta opíc Čítajte viac Planéta opíc sa vracia a je sa na čo tešiť. V skvelom traileri sa objavila hviezda zo Zaklínača

Hovorí, že aj pri osobnom stretnutí bol Charlie skvelý, robil si žarty sám zo seba. "Keď prišiel k stolu a prečítal si tú epizódu, podišiel som k nemu a objali sme sa. Bolo to jednoducho skvelé,“ hovorí Lorre. Charlie v seriáli hrá sám seba, objavia sa dokonca referencie na Dva a pol chlapa. Sheen hrá len vedľajšiu postavu, ktorá sa objaví minimálne dvakrát. Jeho obsadenie by mohlo motivovať aj iné hviezdy k tomu, aby prikývli na ponuku objaviť sa v Bookie, taká je totiž myšlienka seriálu. Hlavnú postavu hrá Sebastian Maniscalco, stand-up komik, ktorý sa momentálne teší veľkej popularite.

Na platforme MAX sa tak už čoskoro objaví seriál How to Be a Bookie, ktorý má potenciál zaujať masy a Sheenov i ponúkne šancu na návrat. Uvedenie seriálu sa očakáva 30. novembra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Charlie Sheen #Chuck Lorre