Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Planéta opíc sa vracia a je sa na čo tešiť. V skvelom traileri sa objavila hviezda zo Zaklínača

Fanúšikov filmovej série čaká pokračovanie, majú sa na čo tešiť.

04.11.2023 10:00
planéta opíc Foto:
debata

Hollywood znovu potvrdzuje svoju záľubu v recyklácii osvedčených filmových hitov. Presne 7 rokov po finále trilógie „Planéty opíc“ prichádza správa, že sa fanúšikovia môžu tešiť na nový diel. Filmové štúdio 20th Century Fox práve predstavilo prvý trailer na „Kráľovstvo planéty opíc“, najnovší príspevok do série, ktorý má ambíciu nadviazať na úspechy svojich predchodcov. Fanúšikovia v komentároch sú pokračovaním nadšení.

Divákov čakajú zaujímavé zmeny

Tento dobrodružný film zavíta do kín už v máji nadchádzajúceho roka a bude sa odohrávať o niekoľko generácií neskôr po udalostiach filmu „Vojna o planétu opíc“ z roku 2017. Ten zakončil príbeh vodcu opíc Caesara, ktorý svoj klan priviedol do bezpečia a objavil pre ne nový domov.

Dej nového filmu nás prenesie ďaleko do budúcnosti, kde sme svedkami toho, ako sa zvyšky ľudstva vracajú späť ku kmeňovému spôsobu života. V epicentre príbehu sa objaví šimpanz menom Noa, ktorý je zrejme potomkom Caesara a ktorý naďalej nesie jeho odkaz a dodržiava princípy, ktoré dodržiaval aj Caesar.

Tento mladý nový hrdina čelí nielen vnútornému odporu v rámci svojej skupiny, ale aj vonkajším hrozbám od nepriateľských kmeňov, ktorí podmaňujú nielen ľudí, ale aj svojich opičích spoluobčanov.

Okrem novej mladého hrdinu púta pozornosť najmä herečka Freya Allan, známa z Netflixového seriálu „Zaklínač“, ktorá vo filme stvárni tajomnú mladú ženu, čo vytvorí puto s novým lídrom.

Andyho Serkisa, ktorý v predchádzajúcej trilógii prepožičal svoje pohyby Caesarovi, v novom filme nahradí menej známy americky herec Owen William Teague. Zmena nastane aj na poste režiséra a nový film má pod palcom Wes Ball.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hollywood #20th Century Fox #Planéta opíc