Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bude to úspech alebo prepadák? Nezabudnuteľný seriál sa po rokoch vracia, takto vyzerá...

Prvé zábery z nového pokračovania Frasiera priniesli rozporuplné reakcie.

28.09.2023 06:00
Frasier, Foto:
Záber z nového pokračovania Frasiera.
debata
dunaj, Čítajte aj Markíza odvysielala najemotívnejšiu epizódu svojho hitu: Ešte nikdy nebol tento seriál tak sledovaný

Trafili tvorcovia do čierneho? Problémom seriálov, ktoré sa po rokoch vracajú je, že mnohé nevedia naviazať na svoj predchádzajúci úspech. Snaha tvorcov priniesť čosi nové a zároveň zabrnkať na nostalgickú nôtu neraz nevyjde. Bude to prípad Frasiera? Hoci sa hlavná postava vracia, bude obklopený novými hrdinami a mnohé postavy budú len spomenuté a v novej sérii neobjavia. Prvý trailer z novej verzie však mnohým vyčaril úsmev na tvári, ten druhý tábor je skôr znepokojený, že chýba humor.

Action Čítajte aj Reťazec, ktorý pobláznil celé Slovensko, otvára ďalšiu predajňu. Tešiť sa môžu zákazníci v Prešovskom kraji

Najdôležitejšou správou je, že herec Kelsey Grammer je späť v plnej paráde. A ako hostia vystúpia viaceré známe tváre. Ako napríklad Roz. Herečka Peri Gilpin sa objaví v jednej epizóde z desaťdielnej návratovej série.

Cinema City, VIP, megaplex Čítajte aj Luxus a nadštandardné služby. Takto vyzerá prvé VIP kino na Slovensku

Ako bude vyzerať nová séria? Frasier sa po rokoch bude sťahovať. Opustí ikonickú siluetu Seattlu a presťahuje do Bostonu za svojím synom Freddym, s ktorým má komplikovaný vzťah. Práve dynamika otca a syna bude hlavným pilierom nového pokračovania. Tvorcovia Frasiera vysunú do nepríjemnej situácie, keď sa pokúsi zblížiť so svojím 30-ročným synom, čo pôjde ruka v ruke do protipólu s jeho vzťahom s otcom, s ktorým mal až dojemné prepojenie.

Frasier je jedným z najúspešnejších amerických sitcomov. Seriál sa vysielal 11 sezón – v rokoch 1993–2004 – a získal 37 cien Emmy vrátane piatich za najlepší komediálny seriál.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Frasier