Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľké herecké zmeny v markizáckom seriálovom hite: Čo čaká Dunaj po návrate na obrazovky?

Neviete sa dočkať tretej série dobovej rodinnej ságy? Vonku sú prvé informácie o pokračovaní dramatických príbehov, ktoré si Slováci zamilovali.

09.08.2023 06:00
dunaj, dunaj k vašim službám, Foto:
Pokračovanie Dunaja hlási výrazné herecké posily.
debata (1)
dunaj, maštalír, Čítajte aj Šok pre divákov tesne pred štartom novej série: Maštalír opúšťa markizácky seriálový hit

Divákmi túžobne očakávaná tretia séria hitu Dunaj, k vašim službám sa dočká premiéry už čoskoro. A štart nových časti bude plný zvratov. Nielenže sa rozuzlia šokujúce zápletky z konca série, ale začnú sa plno nových. Fanúšikovia sa musia zmieriť s odchodom Tomáša Maštalíra alias Leopolda Kučeru z príbehu. Jeho zápletka spočívala v odchode na dlhodobé liečenie, keďže konečne pocítil cit v nohách a rozhodol sa, že musí odísť, aby sa postavil na vlastné nohy.

televízor, televízia, ovládač, Čítajte aj Koniec českých staníc naberá na obrátkach: Televízna pohroma čaká divákov ďalšieho operátora už o pár dní

Za odchodom Maštalíra je však jeho pracovaná vyťaženosť. Nakrúca filmy, účinkuje vo viacerých seriáloch, ktoré čaká produkcia ďalších častí, zároveň sa rozbieha aj nová divadelná sezóna. Bolo viac ako logické, že niektorý z projektov bude musieť ísť z kola von. A práve Dunaj, ako klasický dlhodobý seriál, ktorý si vyžaduje najviac času bol ten, ktorý padol za obeť. Maštalíra diváci na jeseň uvidia ako Pána profesora na Markíze, keďže do vysielania sa chystá piata séria. Zároveň na Jojke bude pokračovať komediálna novinka Tomáš a Diana, pričom televízia avizuje nakrúcanie ďalších epizód.

Herečka Jana Kovalčíková nastupuje do seriálu... Foto: TV Markíza
jana kovalčíková, dunaj, Herečka Jana Kovalčíková nastupuje do seriálu Dunaj, k vašim službám.
ahsoka, star wars, Čítajte aj Seriálový august: Začiatok konca sveta pokračuje a ďalšie neodolateľné televízne kúsky

Náhrada na seba nenechá dlho čakať. Televízia Markíza oficiálne potvrdila príchod dvoch výrazných hereckých posíl, ktoré stvárnia zvučné mená. Do Dunaja mieri Jana Kovalčíková, víťazka ôsmej série Let's Dance a jedna z najvýraznejších a najtalentovanejších herečiek posledných rokov. A to nie je všetko. Dejom poriadne otrasie aj príchod postavy, ktorú stvárni herec Ján Révai.

Herec Jan Révai nastupuje do seriálu Dunaj, k... Foto: TV Markíza
ján révai, dunaj, Herec Jan Révai nastupuje do seriálu Dunaj, k vašim službám.
Promenádny most cez Dunaj 29 Čítajte aj Nábrežie pri Dunaji: Promenádny most a Nové Lido rozšíria centrum Bratislavy

„Teší nás, že si diváci obľúbili seriál Dunaj, k vašim službám. Vnímame to aj počas letnej pauzy, kedy dostávame množstvo otázok týkajúcich sa novej série. Fanúšikov seriálu čaká niekoľko noviniek. Do deja vstúpia nové postavy, ktoré významne zamiešajú kartami, diváci sa môžu tešiť na nové zaujímavé exteriéry a v neposlednom rade prekvapivé zápletky a zvraty. Herecký súbor doplnia napríklad divákmi obľúbená Janka Kovalčiková alebo charizmatický český herec Jan Révai,“ odkazuje fanúšikom seriálu televízia Markíza.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jan Révai #TV Markíza #Jana Kovalčiková #seriál Dunaj k vašim službám #televízna sezóna 2023/2024