Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojkárska Nemocnica sa rozpadá: Diváci sa musia zmieriť, že viac neuvidia hlavnú postavu

Seriálová Nemocnica sa opäť otriasa v základoch.

17.07.2023 06:00
seriál nemocnica, nela pocisková, richard... Foto:
Z pôvodnej trojice, ktorá štartovala Nemocnicu - Richard Autner, Nela Pocisková a Noël Czuczor - zostal v seriáli už len posledný menovaný.
debata (3)

Hoci má obľúbený seriál letnú pauzu, vo veľkom sa nakrúcajú nové časti, ktoré diváci uvidia počas jesennej sezóny. Tvorcovia rozhodne nezaháľajú a pripravili si viaceré novinky. Okrem nových postáv, ktoré sa naplno predvedú v premiérových častiach, sa fanúšikovia môžu tešiť na veľké dejové zvraty. Jeden z nich je však mimoriadne smutný.

televízor, televízia, obývačka, ovládač, tv, Čítajte aj Súboj najhorších slovenských seriálov graduje: Ktoré postúpia do finále plného hanby?

Nemocnicu opúšťa Nela Pocisková, ktorá bola pilierom a hlavným ťahákom od prvej epizódy. Je to druhý odchod ústrednej postavy za ostatné mesiace. Na jar sa z Nemocnice pobral herec Richard Autner alias Roman Varga. Autner sa medzičasom predviedol v konkurenčnej Let's Dance a hoci Jojka pred ním dvere nezavrela, do Nemocnice sa viac nevrátil. Scenáristi ho nechali odísť do Košíc a radšej do príbehov vpísali viaceré nové postavy.

tv, televízia, televízor, stream, streamovacia služba, obývačka, obrazovka, televízor Čítajte aj Prekvapujúca vzbura proti vypnutiu českých staníc: Tento operátor posiela Markíze a Jojke rázny odkaz

Tvorcovia Nemocnice v jesennej sezóne prejdú veľkou skúškou vernosti publika. Pociskovej Rebeka sa zo seriálu nevytratí hneď, bude plnohodnotnou súčasťou nových príbehov, pričom až v neskoršej fáze novej série sa ukáže, že je konečne tehotná a rozhodne sa načas svoju kariéru zavesiť na klinec a vytvoriť si rodinu, po ktorej vždy túžila. Práve na téme neplodnosti bola jej postava napísaná od začiatku seriálu.

Postavy z jojkárskeho seriálu Nemocnica Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Nela Pocisková ako MUDr. Rebeka Vargová.
top programy Čítajte aj Veľký prehľad: Najsledovanejšie seriály, zábavné či spravodajské relácie v slovenských televíziách

„Postava obľúbenej doktorky Vargovej odchádza zo seriálu Nemocnica, pretože je tehotná. Pozorný divák vie, že jej tehotenstvá nedopadli najlepšie a doktorka Vargová sa tentokrát rozhodla, že nič nenechá na náhodu a urobí všetko preto, aby dieťatko donosila. Herečka Nela Pocisková však v televízii JOJ nekončí. Prijala ponuku do pripravovaného seriálu Ranč a pre novú postavu už dlhšiu dobu trénuje jazdu na koni. Seriál pochádza od kreatívnej producentky Danice Hričovej, ktorá stojí aj za mimoriadne obľúbeným seriálom Nemocnica. Jeho nakrúcanie začne už čoskoro,“ povedala pre Mediaklik Katarína Nosková, PR manažérka televízie JOJ.

Hollywood, štrajk scenáristov, Čítajte aj Televízny svet je v najväčšej kríze za 60 rokov: Prestanú sa nakrúcať všetky filmy a seriály?

Nela Pocisková sa so svojou postavou rozlúčila aj na sociálnych sieťach, pričom neskrývala dojatie. Práve úloha v Nemocnici bola prvou po niekoľkoročnej odmlke, kde sa v súkromnom živote venovala rodine. Rebeka Vargová ju opäť vyniesla medzi najžiadanejšie seriálové herečky v súčasnosti.

„Odchádzam z Nemocnice, pretože sa idem pripraviť na nový projekt. Ďakujem celému tímu a všetkým skvelým umelcom a kolegom, ktorých som spoznala, som šťastná, že som bola súčasťou Nemocnice. Mám opäť o niečo viac skúseností a nových poznatkov. Teším sa však na nové výzvy,“ uzavrela Pocisková.

Z pôvodnej trojice hercov – Richard Autner, Nela Pocisková a Noël Czuczor, ktorí štartovali Nemocnicu zostal v deji už iba Czuczor.

Nová séria Nemocnice by mala na Jojke odštartovať na prelome augusta a septembra.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Nela Pocisková #TV JOJ #seriál Nemocnica