Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jennifer Aniston hlási návrat po dvoch rokoch ako mrcha: Jej seriálový hit pozná dátum premiéry

Tretia séria The Morning Show sa objaví na streamovacej platforme Apple TV+ už 13. septembra. Presne dva roky od dvojky.

17.07.2023 06:00
the morning show, Foto:
Prvý záber z tretej série The Morning Show.
debata
Hit roka, Ján Žgravčák Čítajte aj RTVS na jeseň nebude experimentovať, na obrazovky vráti jarnú novinku

Online služba ponúkne divákom v deň premiéry rovno dve epizódy z nového pokračovania. Následne nabehne na svoj klasický systém – každý týždeň jedna časť. Finále tretej série je naplánované na 8. novembra. Ešte lepšou správou je, že The Morning Show má istú aj štvrtú sériu, ktorá bola schválená pred niekoľkými týždňami. Tvorcovia, ale televízia svojmu najväčšiemu seriálovému hitu veria natoľko, že tretia séria spôsobí opäť ošiaľ a prinesie milióny divákov.

televízor, televízia, obývačka, ovládač, tv, Čítajte aj Súboj najhorších slovenských seriálov graduje: Ktoré postúpia do finále plného hanby?

Správa o štvrtej sérii je o to potešujúcejšia, keďže po skončení druhej sezóny nebolo vôbec jasné, či The Morning Show bude pokračovať. Televízia uzavrela zmluvu na dve série a dvadsať epizód. Už po prvej sérii bolo jasné, že toto bude svetový megahit, aj vďaka Jennifer Aniston a Reese Witherspoon v hlavnej úlohách. Rozbehli sa náročné rokovania o pokračovaní. Tento seriál pritom patrí medzi najdrahšie tituly, ktoré Apple TV+ ponúka.

Mnohí tvrdia, že je to exkurzia do reálneho sveta televízie a preto The Morning Show každou časťou vyrážala dych.

milujem slovensko, silvester 2019, Čítajte aj RTVS na jeseň: Po neúspechoch viacerých šou ponúkne náhradu. Poznáme meno moderátora

Po skončení dvojky sa však podarilo uzavrieť dohodu a tretia séria napokon išla do realizácie. Avšak na tretiu sériu si museli diváci počkať opäť veľmi dlho. Dvojročné pauzy začínajú byť čoraz väčším štandardom. V tomto prípade meškanie spôsobila končiaca pandémia, ale najmä nabité rozvrhy oboch hlavných hviezd. Filmári jednoducho museli na obe herečky počkať, kým budú mať čas.

OD Dunaj Čítajte aj Na legendárne miesto v centre Bratislavy sa vráti život. Otvorenie je naplánované už o dva roky

Služba Apple TV+ však prísne tají pointu deja novej série, nateraz zverejnila aspoň prvé fotografie z nového pokračovania, v ktorom Jennifer Aniston exceluje ako Alex Levy – veľká moderátorska hviezda s poriadne prehnanou osobnosťou.

Prvý pohľad na tretiu sériu The Morning Show Fotogaléria - 7 fotiek Všetky fotky
Prvý záber z tretej série The Morning Show.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Reese Witherspoon #Apple TV Plus #The Morning Show