Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Poriadne prekvapenie: Tento seriál dostáva štvrtú sériu a to tretia nemala premiéru

Fanúšikovia hitu The Morning Show si môžu vydýchnuť.

08.06.2023 06:00
The Morning Show, reese witherspoon, Foto:
Seriál The Morning Show sa dočká aj štvrtej série. Tá tretia bude mať premiéru na jeseň tohto roka.
debata
dva a pol chlapa, Čítajte aj Kedysi top seriálová hviezda, dnes spustnutý čudák: Herec z Dva a pol chlapa je na nespoznanie

Streamovacia služba Apple TV+ poriadne prekvapila, svoj najväčší seriálový hit si naďalej ponechá na obraze o rok dlhšie. The Morning Show má istú štvrtú sériu, hoci nedočkaví fanúšikovia stále márne čakajú na premiéru tej tretej.

Pritom už po druhej sérii nebolo jasné, či sa Jennifer Aniston a Reese Witherspoon znova dostavia na pľac. Kde bol háčik? Apple TV+ uzavrela zmluvu len na dve série a 20 epizód, čiže s koncom druhej série sa platnosť prvého kontraktu skončila. Lenže vlajková loď tejto malej streamovacej služby naplno opantala svet a diváci chcú vidieť ďalšie osudy seriálu, ktorý ukazuje toxické televízne zákulisie. Mnohí tvrdia, že je to exkurzia do reálneho sveta televízie a preto The Morning Show každou časťou vyrážala dych.

tv máj Čítajte aj TOP programy mája: Novinky Jojky vystrelili a vzápätí stratili divákov, RTVS bodovala s hokejom, Markíza so seriálmi

Druhé pokračovanie a jeho dej ťažilo z obvinení z rasizmu, samovraždy kolegyne, ktorá neuniesla obťažovanie. Razom sa milióny divákov po USA dozvedelo, ako to reálne vyzerá v zákulisí televízie UBA a to sa nikdy nemalo stať! Teraz vedenie musí potichu zametať stopy, vyrábať pozitívne PR, svedkov podplatiť, utíšiť a upriamiť pozornosť niekam inam.

sowa, sajfa, evelyn, Čítajte aj Televízne ankety na Slovensku sú v kóme: Jojka s totálnym diváckym prepadákom

Po skončení dvojky sa však podarilo uzavrieť dohodu a tretia séria napokon išla do realizácie. Aktuálne je hotová a pripravená do vysielania. Apple TV+ potvrdilo, že diváci tretiu sériu uvidia na jeseň tohto roka. Prestávka vo vysielaní sa napokon natiahne až na dva roky.

Dej tretej série a už aj potvrdenej štvrtej sa doteraz podarilo utajiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Reese Witherspoon #Apple TV Plus #The Morning Show