Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Mal to byť veľký hit a nastal presný opak! Nová verzia kultového seriálu pohorela

Milovníci seriálu Gossip Girl zostanú sklamaní, nová verzia končí iba po dvoch sériách.

06.02.2023 06:00
gossip girl, Foto:
Noví hrdinovia zo seriálu Gossip Girl.
debata
Einstein Čítajte aj Jojka si naďalej trúfa porážať Markízu: Po megaúspešnej Ivete bude vysielať toto...

Fanúšikovia pôvodného seriálu, ktorý televízia The CW vysielala v rokoch 2007 – 2012 a dočkal sa šiestich sezón a 121 epizód, dlhé roky verili, že keď sa Gossip Girl ešte raz ozve so svojimi pikantnými informáciami z newyorského Upper East Side, tak znova uvidia staré známe tváre. Seriál totiž preslávil mnohých mladých hercov, z ktorých sú dnes veľké hviezdy. Napríklad Blake Lively, Leighton Meester, Pen Badgley dnes patria medzi najvychytenejšie tváre. Nestalo sa.

you, Čítajte aj Seriálový február: Čo si pozrieť skôr? Pripravte sa na premiéry top hitov!

Tvorcovia predstavili úplne novú generáciu mladých, bohatstvom a nudou skazených mladých, ktorí žijú v jagavom svete plnom peňazí, no sami sú mimoriadne nešťastní a zúfalí. Užívajú si peniaze svojich rodičov plnými dúškami, nechýbajú okázalé párty, drogy, sex, morálka a etika je na druhej koľaji. No stále im niečo chýba. Školu považujú za nutné zlo, ktoré treba pretrpieť a nevedia sa dočkať, keď ju opustia, aby si mohli užívať bezstarostný život bez povinností.

black panther, wakanda forever, čierny panter, Čítajte aj Február na Disney+: Najkratší mesiac v roku bude super! Tieto veľké premiéry čakajú na vás

Nová verzia Gossip Girl priniesla zaujímavú zmenu. Kým v pôvodnom seriálu bohaté deti trápilo bonzovanie od jedného z nich, v tomto pokračovaní spravodlivosť do vlastných rúk vzali skupinka učiteľov, ktorá už nedokázala tolerovať povýšenecké správanie. Oživili Gossip Girl a prostredníctvom Instagramu, ktorý je všetkých mladých stredobodom vesmíru začali odhaľovať všetky škandály ľudí, ktorí by si mali užívať detstvo, než starosti dospelých.

Adela Vinczeová Čítajte rozhovor Adela Vinczeová: Každý človek prináša tému, príbeh, niečo, čo vie mať hodnotu aj pre ostatných

Tvorcovia pri novej verzii poriadne pritvrdili. Divákom predstavili rôzne formy vzťahov a sexuálnych identít. Chceli ukázať absolútnu slobodu v deji. O sexe, drogách a nástrahách sociálnych sietí sa hovorilo s nebývalou otvorenosťou. Avšak Gossip Girl 2.0 nedokázala napodobniť ošiaľ ako pôvodný seriál.

Streamovacia služba HBO Max oznámila, že s rebootom končí po aktuálne vysielanej druhej sérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gossip Girl #HBO Max