Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka si naďalej trúfa porážať Markízu: Po megaúspešnej Ivete bude vysielať toto...

Jojka ohlásila štart ďalšej jarnej seriálovej novinky, ktorá nahradí megaúspešnú Ivetu. Koncom februára sa do vysielania dostane kriminálna miniséria Einstein.

03.02.2023 06:00
Einstein Foto:
Záber z kriminálnej minisérie Einstein.
debata (4)
you, Čítajte aj Seriálový február: Čo si pozrieť skôr? Pripravte sa na premiéry top hitov!

Iveta je stále najsledovanejší seriál na Slovensku, prvá epizóda prekonala historické rekordy Jojky, keď si ju pozrelo 799-tisíc divákov, ostatnú epizódu si pozrelo 574-tisíc. Osemdielna trpko-komediálna miniséria smeruje do svojho finále, ktoré bude odvysielané 19. februára. Čo ju nahradí? Jojka má v tom jasno!

notebook Čítajte aj Návštevnosť webov: Zoznam preskočil Sme, rástli portály pre mladých

Na obrazovky mieri Einstein! Jojka posilnená úspechom Ivety si naďalej trúfa v nedeľnom prime-time porážať konkurenciu. Avšak čoskoro sa konkurenčné prostredie výrazne zmení a začiatkom marca Markíza spustí ôsmu sériu Let's Dance, ktoré sa minulý rok stalo najsledovanejšiou šou. Dá sa teda predpokladať, že napodobní úspech aj tento rok a prichádzajúci seriál Jojky bude mať náročnejšie zažiariť.

Nový seriál Einstein z dielne Jojky Fotogaléria - 7 fotiek Všetky fotky
Záber z kriminálnej minisérie Einstein.
bridgerton, Čítajte aj Hit od Netflixu sa otriasa v základoch: V novej sérii neuvidíte túto hlavnú postavu...

„S akčnou komediálnou kriminálkou Einstein v réžii Martina Kazimíra prichádza na Slovensko svetovo úspešný seriál, predaný na viac ako sto televíznych trhov. V originálnom komediálnom spracovaní prináša uzavreté a aktuálne prípady dnešnej doby, no najmä nevšedné a často komické postupy svojského génia, ktorým sa nevyhýba ani na univerzite,“ hovorí riaditeľ Joj Group Marcel Grega.

skyshowtime, Čítajte aj Pripravte sa: Na Slovensko mieri nová televízna služba! Pozná dátum štartu

Filip (Juraj Loj), utajený údajný pra-pravnuk slávneho Alberta Einsteina, je sám uznávaným géniom a najmladším profesorom teoretickej fyziky na univerzite. Brilantnému vedcovi však kvôli smrteľnej dedičnej chorobe zostáva už len niekoľko rokov života, ktoré chce naplno využiť. Na to, aby mohol čo najviac pracovať, však užíva rôzne nelegálne stimulanty. A aby neskončil vo väzení za porušenie zákona o omamných látkach, môže si so svojou genialitou trest odpracovať ako nezávislý poradca policajnej detektívky Lenky (Ivana Kubačková), ktorej pomáha pri vyšetrovaní prípadov vrážd.

Seriál, napísaný podľa rovnomenného filmu, bol predaný na viac ako sto televíznych trhov. Komediálna kriminálka je postavená na hlavnom hrdinovi, profesorovi Filipovi Koenigovi, ktorého si diváci zamilujú pre jeho jedinečnosť, humor a veľmi špecifické správanie.

Eistein štartuje na Jojke už 26. februára.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Juraj Loj #TV JOJ #seriál Einstein #televízna sezóna 2022/2023