Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: TV Doma v roku 2023: Pokračovanie kultovej telenovely aj finále hitu z lekárskeho prostredia

gossip girl, Čítajte aj Skúsite? Toto sú nenápadné seriálové skvosty, ktoré cez Vianoce musíte objaviť

Seriály z lekárskeho prostredia sa na obrazovkách televízie Doma tešia vysokému diváckemu záujmu. V novom roku ponúkne ich najnovšie pokračovania.

Chicago Med VII.

Najúspešnejší lekársky seriál súčasnosti... Foto: TV Doma
Chicago Med VII. Najúspešnejší lekársky seriál súčasnosti Chicago Med bude pokračovať 7. sériou.

V programe nebude chýbať ani najúspešnejší lekársky seriál súčasnosti Chicago Med, ktorý bude pokračovať najnovšou 7. sériou. V USA jej patrilo miesto v top päťke najsledovanejších televíznych seriálov sezóny 2021/2022, na stanici NBC ho týždeň čo týždeň pozeralo 9,1 milióna Američanov.

Nová séria prinesie opäť životné strasti a pracovné nasadenie tímu lekárov a sestier v najmodernejšej a zároveň najvyťaženejšej nemocnici v Chicagu. Každý deň im na urgentný príjem prichádzajú jedinečné nové prípady, ktoré sú často inšpirované aktuálnymi skutočnými udalosťami v Chicagu.

Dobrý doktor VI. (The Good Doctor VI.)

Šiesta séria Dobrého doktora bude mať premiéru... Foto: TV Doma
Dobrý doktor, The Good Doctor Šiesta séria Dobrého doktora bude mať premiéru na TV Doma v roku 2023.

Slovenských fanúšikov čaká aj úplne najčerstvejšia 6. séria Dobrého doktora. V Amerike sa vysiela len túto sezónu a práve počas nej seriál prekročí magickú hranicu 100 epizód. Seriál je o mladom chirurgovi trpiacom autizmom, ktorý napriek svojej diagnóze opustí pokojný vidiecky život a prijme ponuku pracovať v prestížnej nemocnici. Musí prekonať skepticizmus a predsudky svojho okolia a ukázať, aký obrovský je jeho potenciál.

Dobrý doktor skombinoval viaceré prvky, ktoré do seba výborne zapadli. Vychádza z kritikmi vychvaľovanej predlohy, rovnomenného kórejského seriálu, ktorý pre americkú ABC adaptoval tvorca Dr. Housa David Shore. K tomu sa pridalo kvalitné herecké obsadenie – hlavný predstaviteľ Freddie Highmore si za svoj výkon dokonca vyslúžil nomináciu na Zlatý glóbus.

New Amsterdam V.

Americký seriálový hit New Amsterdam čaká... Foto: TV Doma
New Amsterdam V. Americký seriálový hit New Amsterdam čaká finálová piata séria.

Pokračovať bude aj ďalší americký seriálový hit z lekárskeho prostredia. New Amsterdam čaká v zámorí finálová 5. séria a práve tú uvedie televízia Doma v slovenskej televíznej premiére. Seriál čerpá inšpiráciu z Bellevue, najstaršej verejnej nemocnice v Amerike.

Hlavným hrdinom je nadaný a očarujúci doktor Max Goodwin, ktorý bol čerstvo zvolený do čela nemocnice. Goodwin je rozhodnutý odstrániť všetku byrokraciu a pokúsiť sa poskytovať špičkovú zdravotnú starostlivosť pre všetkých. Ale ako to môže dosiahnuť práve on? Doktori a ostatný personál už toto všetko počuli mnohokrát.

Lekársky seriál New Amsterdam čaká finálová... Foto: NBC
New amsterdam, Lekársky seriál New Amsterdam čaká finálová piata séria.

Goodwin však neberie „nie“ ako odpoveď, pokúsi sa rozhýbať stojaté vody a vdýchnuť nemocnici nový život. Ide totiž o jediné miesto na svete, ktoré je schopné liečiť pacientov s ebolou, väzňov z jednej z najhorších väzníc na svete, aj prezidenta USA pod jednou strechou. Chce nemocnicu vrátiť na výslnie a zaistiť jej stále miesto na mape.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízna sezóna 2022/2023 #TV Doma #rok 2023