Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

TV Doma v roku 2023: Pokračovanie kultovej telenovely aj finále hitu z lekárskeho prostredia

Diváci sa môžu tešiť na dva nové romantické seriály aj nové série seriálov z lekárskeho prostredia.

27.12.2022 06:00
Skrytá vášeň 2 Foto:
Legendárna telenovela Skrytá vášeň prichádza po takmer dvoch desaťročiach s novou sériou.
debata
ultimátum, ján koleník, Čítajte aj Najlepšie slovenské seriály roka 2022: Naše televízie sa naozaj "hecli"!

Spomínate si ešte, čo sa stalo v roku 2003? Na obrazovky prišla jedna z najobľúbenejších telenoviel vôbec – Skrytá vášeň. Okamžite sa stala hitom, predala sa do viac než 100 krajín a zamilovali si ju aj diváci na Slovensku.

Nové časti legendárnej telenovely

Legendárna telenovela skrytá vášeň prichádza po... Foto: TV Doma
Skrytá vášeň 2 Legendárna telenovela skrytá vášeň prichádza po takmer dvoch desaťročiach s novou sériou.

Aj po takmer dvoch desaťročiach si Skrytá vášeň zachovala verných fanúšikov, ktorí sa nostalgicky dožadovali nových príbehov. A konečne sa dočkali. V roku 2022, takmer dve desaťročia po úplne prvej epizóde, americká stanica Telemundo vo veľkom štýle uviedla pokračovanie legendárnej kolumbijskej telenovely. Televízia Doma ju odvysiela budúci rok a vráti sa aj k prvej sérii.

Skrytá vášeň 2 sa natáčala v malebnom historickom mestečku v Kolumbii, kde o krásne scenérie nie je núdza. Ponuku zahrať si v seriáli prijali všetci kľúčoví herci známi z prvej série, ktorí pred 19 rokmi chceli chceli pomstiť smrť sestry, no podľahli plameňom vášne a lásky. Teraz ich príbehy pokračujú, niektoré putá sa upevnia, iné prejdú skúškami. Popri známych tvárach sa divákom predstaví aj nová generácia.

Ambasádorova dcéra

Romantická novinka Ambasádorova dcéra patrí k... Foto: TV Doma
Ambasádorova dcéra Romantická novinka Ambasádorova dcéra patrí k bestsellerom distribučnej spoločnosti Inter Medya.

Na Doma bude mať premiéru aj nový romantický seriál z Turecka, kde sa vysielal v rokoch 2019 až 2021. V domácej krajine dosahoval výborné výsledky sledovanosti a úspešne sa predáva aj na zahraničné trhy, kde patrí k bestsellerom distribučnej spoločnosti Inter Medya. Hlavnú hrdinku stvárňuje Neslihan Atagül, ktorú diváci poznajú z telenovely Nekonečná láska a hlavného hrdinu Engin Akyürek, ktorý je známy ako Kerim z tureckého hitu Fatmagül.

Novinka s názvom Ambasádorova dcéra rozpovie príbeh dvoch ľudí: Sancar, syn chudobného roľníka, sa zaľúbi do Nare, dcéry tureckého veľvyslanca. Poznali sa od detstva, vídavali sa vždy iba dva dni v roku, no neprešla minúta, kedy by na seba nemysleli. V ich svadobný deň však Nare zmizne a nikto nevie, čo sa s ňou stalo. Niektorí hovoria, že sa premenila na vtáka a odletela, iní vravia, že umrela, a ďalší, že odišla do Európy za svojím otcom.

Romantická novinka z Turecka Ambasádorova dcéra. Foto: TV Doma
Ambasádorova dcéra Romantická novinka z Turecka Ambasádorova dcéra.

O 9 rokov neskôr sa Sancar žení s Menekse, dievčaťom z jeho mesta. Na svadbe sa znenazdajky objaví Nare s malým dievčatkom Melek, o ktorom tvrdí, že je to Sancarova dcéra. Nare očividne uteká pred problémami a je nútená mu svoju dcéru zveriť do opatery. Čo také sa stalo v osudnú noc pred 9 rokmi, že to prinútilo Nare zmiznúť? Prečo Nare uteká? A dokážu si k sebe so Sancarom opäť nájsť cestu?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízna sezóna 2022/2023 #TV Doma #rok 2023