Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Skúsite? Toto sú nenápadné seriálové skvosty, ktoré cez Vianoce musíte objaviť

Stačí si len pustiť HBO Max a objavíte viacero seriálov, ktoré sa nejavia ako prvoplánové hity. Stačí ich len rozpozerať a nebudete sa vedieť nabažiť!

26.12.2022 06:00
gossip girl, Foto:
Nová verzia Gossip Girl s pribúdajúcimi časťami čoraz viac príjemne prekvapuje.
debata

1. Gossip Girl – nová verzia

Nové rozšírenie pôvodnej klasiky divákov zavedie do newyorskej štvrti Upper East Side deväť rokov po tom, čo internetová stránka pôvodnej blogerky prestala fungovať. Tu sa zoznámime s novou generáciou teenagerov navštevujúcich súkromnú školu, ktorí sa ocitajú pod drobnohľadom sociálnych sietí. Seriál Gossip Girl poodhaľuje, ako veľmi sa v uplynulej dobe zmenili sociálne siete, ale aj ráz samotného New Yorku. Predlohou nového seriálu sú úspešné romány Cecily von Ziegesar a tiež pôvodný seriál Josha Schwartza a Stephanie Savage, ktorí na novom seriáli pracujú ako producenti.

Prvá séria je pripravená aj s výborným slovenským dabingom a druhá séria mala premiéru len 1. decembra tohto roka!

house of the dragon, rod draka, hra o tróny, Čítajte aj Najlepšie seriály roka 2022 podľa Mediakliku: Toto sú top hity, ktoré nemali chybu!

2. The White Lotus (Biely lotos)

Vitajte medzi bohatými bielymi (šialenými) ľuďmi, ktorých predkovia ukradli domorodcom krajinu, zabíjali ich a potom ich potomkov donútili tancovať pre svoje potešenie… Šesťdielna satirická miniséria HBO z dielne Mikea Whitea („Moje nové Ja“ z produkcie HBO) sa odohráva v luxusnom havajskom letovisku a sleduje viac či menej neznesiteľných hotelových hostí počas ich týždennej odpočinkovej a omladzujúcej dovolenky v raji. S každým ďalším dňom vychádza najavo, že zdanlivo dokonalí turisti, usmievaví zamestnanci hotela aj samotný idylický rezort na rozprávkovom ostrove Maui majú aj svoju temnejšiu stránku.

bridgerton, Čítajte aj Uf, tak toto vôbec nevyšlo: Pozrite si rebríček najväčších seriálových sklamaní tohto roka

3. Sexuálny život vysokoškoláčok

Chcete uletenú zábavu! Máte ju mať! K dispozícii sú, zatiaľ, dve série. Tá druhá ukazuje, ako sa v druhom ročníku Kimberly, Whitney, Bela a Leighton vrátia k svojim zvyčajným zážitkom, medzi ktoré patrí: spustenie čisto mužskej revue, „sex-pozitívnej, "striptaculárnej“, účasť na večierku „Winter Underland“, a k tomu treba prirátať nového krásavca, z ktorého budú všetci namäkko. Je to bývalý atlét, ktorý má rád košele a ktorý po dvoch rokoch strávených na párty škole prestupuje do Essexu. Kimberly sa snaží zaplatiť školné, po tom, čo jej škola zrušila štipendium, Whitney premýšľa, či ona a Canaan sú alebo nie sú oficiálny pár, Bela sa zapája do nejakého výskumu o sexuálnej zdatnosti a Leighton doháňa stratený čas skutočným a zmysluplným spôsobom.

pán prsteňov, Čítajte aj Dajte si poriadny darček: Pozrite si cez Vianoce najlepšie tohtoročné seriály

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HBO Max #Vianoce 2022