Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľká smola! Tento seriál mal potvrdenú novú sériu, teraz dostal tvrdú stopku

Nestáva sa tak často, aby televízia prehodnotila svoje rozhodnutie a nekompromisne zrušila rozhodnutie o nakrútení novej série.

25.07.2022 06:00
why women kill, lucy liu, ginnifer goodwin, Foto:
Tvorca Zúfalých manželiek v novinke Why Women Kill znova stvoril, tentokrát, trojicu zúfalých žien uväznených v čudných vzťahoch.
debata
the gray man, Čítajte aj Netflix to zas domrvil: Rekordný rozpočet filmu, jagavé hviezdy! A výsledok? Škoda reči

Reč o je minisérii Why Women Kill (Prečo ženy vraždia), ktorú mal pod palcom známy televízny tvorca Marc Cherry, autor legendárnych Zúfalých manželiek. Nedávno vytvoril nové dielo a poňal ho zaujímavo, každá séria má iný príbeh, inú pointu a najmä iné herecké obsadenie. A preto prvá séria sa odohrávala v jednom doma, no v rôznych časových obdobiach. Sériu spájali tri ženy, tri nešťastné príbehy a samozrejme smrť.

pán profesor, Čítajte aj Pán profesor sa po ročnej pauze vráti na obrazovky. Pozrite si prvé zábery z nakrúcania

Druhá séria ukázala príbeh veľkej masovej vrahyne, ktorá pre túžbu dostať do vyššej spoločnosti neváhala ísť cez mŕtvoly a to doslova. Streamovacia služba Paramount+ potvrdila aj tretiu sériu, ktorá sa mala dostaviť v najbližšom období. No prišiel zvrat.

Prišlo oznámenie, že seriál sa končí a online televízia prehodnotila svoje predchádzajúce rozhodnutie a dala ruky preč od tretej série. Tá mala opäť byť vo všetkých smeroch nová. „Spravili sme veľmi ťažké rozhodnutie a seriál Why Women Kill nebude pokračovať,“ píše sa v strohom vyhlásení Paramount+. „Chceme poďakovať autorovi, hercovi, skvelému tímu, ktorý seriál vytvoril,“ uzatvára sa vo vyhlásení.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Why Women Kill