Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Ďalšie časti Sexu v meste sa blížia! Vráti sa späť divákmi zbožňovaná Samantha?

Najväčší otáznik však vždy visel nad Samanthou alias Kim Cattrall. Dlhodobo je známy konflikt medzi ňou a Sarah Jessicou Parker, pre ktorý odmietla nakrúcať tretí samostatný film Sex v meste. Keď dostalo zelenú aktuálne voľné pokračovanie, Cattrall už nebola ani len oslovená, hoci Samantha ako postava zohrala v deji dôležitú úlohu. Jej prítomnosť bol interpretovaná cez správy, ktoré si s Carrie vymieňala. Tvorcovia Samanthu natrvalo poslala do Londýna, keď sa nepohodla s Carrie.

the catch, Čítajte aj Nebavia vás dlhé seriály? Na Disney+ vás čakajú tieto kúsky, ktoré nezaberú veľa času

Vyzerá to tak, že Samantha zo seriálu nezmizne ani v druhej sérii! Autor seriálu Michael Patrick King oficiálne potvrdil, že neskrotná dračica sa vráti! Akým spôsobom, to nie je známe. Nikto neráta s možnosťou, že sa podarilo presvedčiť Kim Cattrall na účasť v tomto projekte.

„Momentálne je to všetko také nové,“ vysvetlil. „Jedným z mojich veľkých pravidiel je nehovorte veci, kým nie sú skutočné,“ dodal. „Mojím cieľom je spojiť všetky postavy dohromady, aby neboli toľko sústredené v samostatných dejových zápletkách,“ uzavrel showrunner.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sarah Jessica Parker #Sex v meste #Kim Cattrall #HBO Max #And Just Like That