Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nebavia vás dlhé seriály? Na Disney+ vás čakajú tieto kúsky, ktoré nezaberú veľa času

Nie každý je fanúšik siahodlhých seriálov, ktorých sledovanie zaberie veľa času. Sú tu aj také, ktoré zvládnete za pár hodín alebo dní. Máme pre vás niekoľko tipov, s ktorými si môžete spríjemniť letné večery.

03.07.2022 06:00
the catch, Foto:
Chcete seriálovú oddychovku? Jedna možnosť je aj seriál The Catch.
debata

1. Milenky (Mistresses)

Štyri priateľky si navzájom si navzájom poskytujú podporu a usmernenie na búrlivých cestách a počas životných búrok plných vzrušenia, lásky, ale aj zrady, pričom ich spájajú komplikované vzťahy, ktoré si medzi sebou vytvorili. Seriál ponúka štyri série.

OBI-WAN KENOBI Čítajte aj Je toto splnený seriálový sen? Disney+ vytasilo svoj tohtoročný megahit na divákov

2. Resurrection

Toto je príbeh plný tajomstiev a šokujúcich zápletiek! Malé mestečko sa stane centrom pozornosti celého sveta, keď sa v jeho uliciach začnú znova objavovať ľudia, ktorí dávno zomreli. Nikto netuší, ako je to možné a ani samotní navrátilci netušia, čo sa s nimi stalo. K dispozícii sú dve série.

resident evil, Čítajte aj Seriálový júl: Bodka za Stranger Things, novinka od Netflixu a nová verzia kultového hitu

3. Secrets and Lies

Temná kriminálka, ktorá odhaľuje zákulisie práce polície pri mimoriadne komplikovaných prípadoch beštiálnych vrážd. Príbeh ukazuje muža, ktorý sa rozhodol dokázať svoju nevinu, no systém hovorí jasne. Je vinný. Seriál má dve série.

desperate housewives, zúfalé manželky, Čítajte aj Vedeli ste? Disney+ ponúka kultové seriály, ktoré si rozhodne musíte pozrieť

4. The Catch

Elektrizujúci príbeh medzi šéfkou špičkovej detektívnej agentúry a prefíkaného zlodeja. Jednoducho skvelá oddychovka. Stačí sa len do toho pustiť, k dispozícii sú dve série.

Hokus Pokus 2 Čítajte aj Do Salemu sa vracajú tri hviezdne čarodejnice! Pozrite sa na známu trojicu po 30 rokoch

5. For the People

Máte radi právnické drámy? Tak toto je niečo pre vás. Príbeh o šestici mladých začínajúcich právnikoch, ktorí riešia mimoriadne vážne a zásadné prípady na federálnej úrovni. K dispozícii je jedna séria.

BARTOSOVA Čítajte aj Miniséria Iveta dostane pokračovanie. Zmapuje jej „zlaté“ obdobie so Štaidlom

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Disney+ #leto 2022