Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nová Hra o tróny sa predstavuje na ďalších záberoch! Pozrite sa na prvého draka

Premiéra nového spin-off seriálu je naplánovaná na koniec leta!

06.05.2022 07:00
rod draka, Foto:
Vojna s Targaryenovcami sa začne od 22. augusta na HBO Max.
debata (1)
Benedict Cumberbatch, doktor strange, Čítajte aj Najnovší film od Marvelu: Šialený, akčný, neskutočné efekty! Toto nemôžete v kine zmeškať

Hra o tróny: Rod Draka (Game of Thrones: House of the Dragon) má pred sebou posledné mesiace postprodukcie, kým sa predstaví celému svetu a nedočkavým fanúšikom. Pôvodná Hra o tróny sa skončila už viac ako pred troma rokmi. Už 21. augusta, u nás o pár hodín neskôr, teda 22. augusta sa predstaví novinka, ktorá ukáže Západozem dve storočia pred udalosťami z pôvodnej Hry o tróny. HBO spolu so svojou streamovacou platformou HBO Max začínajú zintenzívňovať predstavovanie seriálu.

darth vader, obi-wan kenobi, Čítajte aj Dokonalý seriálový máj je tu! Prichádzajú nenormálne dobré televízne hity

Kým pred pár mesiacmi spôsobil ošiaľ prvý teaser trailer, v ktorom diváci videli iba krátke prestrihy na nové postavy, žiadnych drakov a ani náznak deja…

Úplne prvý teaser trailer k novej Hre o tróny.

Teraz je všetko inak! Vonku je už druhý teaser trailer a stále sa čaká na plnohodnotný ukážku, ktorá by mala ukázať Rod Draka v plnej paráde. Povráva sa, že by sa v ňom malo objaviť až sedemnásť drakov, tvorcovia majú preto plné ruky práce s vizuálnymi efektami. Každá epizóda nového seriálu by mala stáť až 20 miliónov dolárov, prvá séria bude mať desať častí.

iveta, voyo, Čítajte aj Unikátna miniséria mieri k divákom! Takto vyzerali začiatky kariéry českej legendy

Pozrite si najnovší trailer!

Pozrite si nový teaser trailer, v ktorom sa po prvýkrát mihne nový drak!

V tomto seriáli bude Západozem vyzerať povedome, no nie úplne rovnako. Niečo sa rozhodne nezmení! A to je večný boj o Železný trón. Krajine tvrdou rukou vládne rod Targaryenovcov, zažívajú zlatú éru. Lenže novou nástupkyňou trónu by mala byť žena. A to sa nemôže stať! To bude rozbuška pre zradu, intrigy, vraždy. Do Západozeme sa pomaly, ale iste vkradne občianska vojna…a s ňou aj úpadok dračieho rodu!

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Hra o tróny #HBO #Game of Thrones #seriál Rod Draka