Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Do tretice všetko dobré? Tentokrát to psychopati z Netflixu nezvládli

Verdikt

You je zvláštny seriál, asi len málokto by si vedel predstaviť, že jedného dňa bude kvitovať, aby niektoré vedľajšie postavy kruto zniesli zo sveta. Každopádne všetkým je od začiatku jasné, že manželstvo vrahov nikdy nemôžu fungovať a aj, keď im tvorcovia pripravili krušné chvíle a zdalo sa, že ich polícia odhalí, nestalo sa tak. Napokon, epická bola posledná epizóda, finálna konfrontácia Joea a Love. Vybavenie si vzájomných účtov, čo išla ruka v ruke s krutou smrťou. Práve táto časť mala esprit minulých sezón a zvratov.

Severan, Alexander Skarsgard Čítajte aj Brutálnejší ako Barbar Conan? Severan je surový, ale aj plný pôsobivej severskej mystiky

Je len škoda, že z desiatich to mala len jedna epizóda. Ako celok, tretia séria You sa nedá nazvať úspechom. Potešila, to iste, no je badať, že sa veľmi ťažko hľadá námet na pokračovania, čomu sa nie je, čo čudovať. Takýto bizarný projekt musí byť extrémne ťažké scenáristicky a kreatívne ťahať.

Hoci sa vraždiaci psychopati snažili zapadnúť... Foto: Netflix
you, Hoci sa vraždiaci psychopati snažili zapadnúť na predmestie, museli zabíjať.

O to väčšie je prekvapenie, že Netflix si trúfa aj na štvrtú sériu, ktorú ohlásil krátko pred premiérou trojky. Tento nápad už naozaj nemusí dobre dopadnúť. Možno tvorcovia prekvapia, koniec tretej série si vyrobil slušný potenciál na pokračovanie. Ale bolo by fajn, keby to bolo záverečné vražedné predstavenie Joea Goldbergra.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Penn Badgley #You #Victoria Pedretti