Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Opäť dokonalá séria! Tento seriál vás presvedčí, že ste televíznymi otrokmi

Verdikt

The Morning Show s novými časťami je zrkadlom doby, otvorene sa rieši súčasné problémy ako rasizmus, diskriminácia, sexuálne obťažovanie, nedocenenej práce. Odporne trestuhodného prístupu vedenia spoločnosti voči zamestnancom a jeho presvedčenia, že ľudia im budú do posledného dychu slúžiť bez adekvátneho ohodnotenia a nedajbože slova vďaky. Je to všetko len o vybudovaní ilúzie na diváka a dosiahnutie vysokej sledovanosti, priazne reklamných inzerentov, vďaka ktorým môže táto mašinéria pokračovať.

Fantasticke zvery, Tajomstva Dumbledora, Eddie Redmayne, Jude Law Čítajte aj Čo hovoria Slováci na Tajomstvá Dumbledora? Toto asi nikto nečakal...

Táto séria bola opäť mimoriadne vydarená a spolu s jednotkou vytvorili komplexné dielo, ktoré je ideálne si pozrieť ako poriadne seriálový maratón. Nebudete vedieť sa prestať nabažiť skvelého príbehu, fantastických hereckých výkonov a znepokojivých zápletiek.

S koncom dvojky sa naplnila pôvodná objednávka dvadsiatich častí, no koniec to nebude! Našťastie sa podarilo uzavrieť dohodu s hviezdnymi herečkami a na ceste je tretia séria! Tento seriál si získal obrovský ohlas a to je základný predpoklad na vznik ďalších epizód. A The Morning Show si ich rozhodne zaslúži! Takýchto autentických seriálov ako je tento, je naozaj málo a musia vydržať pri živote, čo najdlhšie.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Reese Witherpsoon #Apple TV Plus #The Morning Show