Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Opäť dokonalá séria! Tento seriál vás presvedčí, že ste televíznymi otrokmi

Prečítajte si veľkú recenziu druhej série seriálového hitu The Morning Show z dielne streamovacej platformy Apple TV+.

21.04.2022 07:00
the morning show, Foto:
Pripravte sa! Tretia séria je už na ceste!
debata (1)

Minuloročná jeseň bola reštartom pre streamovaciu službu Apple TV+, ktorá počas niekoľkých vĺn koronakrízy sa nemohla pochváliť väčším množstvom premiérového programu a to preto, lebo patrí medzi tie najmenšie online televízie na trhu a má v portfóliu menší počet seriálov. No v tomto vyhrotenom čase nelenila a vo veľkom nakrúcala, aby mohla spustiť veľký tresk. A to sa jej podarilo.

Netflix Čítajte aj Netflix bude mať lacnejšie predplatné! Má to však jeden malý háčik…

Všetko sa to začalo koncom augusta, keď sa k divákom vrátilo druhé pokračovanie utopického seriálu See s Jasonom Momoamom. Hlavnú sezónu však Apple TV + odpálila v septembri a to „trojkombom“ veľkých premiér, na ktorej vrchole kraľovala druhá séria najväčšieho hitu The Morning Show s Jennifer Aniston a Reese Witherspoon v hlavných úlohách. K tomu sa neskôr pridali novinky Foundation alebo Invasion.

The Morning Show je vlajkovou loďou streamovacej služby, nielen pre hviezdne obsadenie, ale aj témou. Tento seriál v roku 2019 s prvou sériou šokoval vo všetkých smeroch. Hoci tvorcovia hovoria, že ide o hranú fikciu, výsledok veľmi jasne a otvorene ukazuje nechutné a najmä vypočítavo falošné zákulisie veľkej americkej televízie. Je to sonda, ako reálne vyzerajú vzťahy najmä za kamerou, ktoré diváci nevidia. Pred nimi je všetko dokonalé, všetci sa majú radi, no je to iba ilúzia, aby sa zachovala sledovanosť. Všetko bolo pretkané podprahovým rasizmom a sexuálnym škandálom. Všetko bolo korunované neskutočnými výkonmi hlavnej dvojky vychytených herečiek.

druhá šanca, Čítajte aj Markíza vyslala jasný odkaz seriálovým fanúšikom: Je rozhodnuté o jeho budúcnosti

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Reese Witherpsoon #Apple TV Plus #The Morning Show