Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Prichádzajú nové časti Nemocnice! Vieme, čo sa bude diať ďalej...

Rebeka po dlhom čase konečne nachádza samú seba a začína si užívať život. Roman zažije najťažší okamih vo svojom živote. Ale prežije! A dokonca vďaka tomu nájde aj lásku – ženu, ktorú si doteraz v osadenstve nemocnice nevšímal, hoci ju mal pod nosom.

Erik Polák konečne dobyje Denisu. Sú spolu a zdá sa, že im už nič nestojí v ceste. Lenže jeho túžbu po rodinnom živote narúšajú jeho neustále psychické problémy a nekonečné dlhy. Nájde precitlivená Denisa po boku Erika konečne pokoj, alebo sa stane pravý opak a jej život sa dostane do nových turbulencií?

hranica, Čítajte aj Kto nepašuje, nie je občan ukrajinského pohraničia! Pobaví Jojka Slovákov?

Vilma zažije najväčší šok svojho života. Do cesty sa jej postaví mladé dievča, ktoré Vilme pripomenie obrovskú chybu z jej minulosti, na ktoré chcela zabudnúť. Stane sa vďaka tomu Vilma lepším človekom a lepšou doktorkou? Posunie ju tá skúsenosť k niečomu novému? Hauptmann dostane k päťdesiatke nečakaný darček od dvoch žien. Zuze veštica vyveštila dvojičky. Naplní sa veštba? Mišiak a Mia sa milujú, ale ich láska je neustále ohrozovaná Mišiakovou žiarlivosťou.

A to rozhodne nie je všetko! Tvorcovia majú pre fanúšikov Nemocnice pripravené ďalšie prekvapenia, zvraty a príchody nových postáv.

Na oddelenie postupne prichádza nový vietor, syn anesteziológa Johnnyho, Dárius, ktorý rozmetá srdcia sestričiek ako ľadová triešť. Dáriusovo srdce má však vyššie ambície. Na to sa však bude musieť aj on prekonať a spraviť so svojím životom niečo zásadné.

popelka, tri oriešky pre popolušku, Čítajte aj Najsledovanejšie programy Jojky v roku 2021: Hitom je vianočná klasika a nielen to!

Nová séria sľubuje aj návrat novej mladej lekárky Gréty, ktorá je hĺbavá, uvažujúca, nesmierne éterická a vzbudí v usadenej nemocnici rozruch. Grétu však vzťahy nezaujímajú. Vzťahy ale zaujímajú Grétu.

Nemocnica sa bude vysielať vždy v utorok a vo štvrtok, ostatné dni v pracovnom týždni má obsadené najnovšia divácky hit – Hranica.

Najsexi doktori v seriáloch – rebríček

Obsah vznikol v spolupráci Pravdy s MALL.TV.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nela Pocisková #TV JOJ #seriál Nemocnica