Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Kto nepašuje, nie je občan ukrajinského pohraničia! Pobaví Jojka Slovákov?

Verdikt

Pri tomto type seriálov je zaujímavé sledovať, ako sa v priebehu času prirodzene vykryštalizujú zápletky a postavy, ktoré bavia a naopak. Hranica po prvej časti jasne naznačila, akým smerom sa bude uberať, bude to klasická nenáročná oddychovka s akcentom na ľudovú zábavu.

the-big-lebowski Čítajte aj Desať najlepších hollywoodskych komédií všetkých čias. Poznáte ich všetky?

Spĺňa všetky štandardy, ktoré si komerčné stanice nastavili pri tomto type produkcie. Našťastie to nie je seriál nakrúcaný výhradne v interiéroch. Herci sa snažia zahrať, čo im scenáristi napísali. Pre zúčastnených to môže byť istota stálej práce v neistých časoch za predpokladu, že sa Hranica uchytí a zdrží sa na obrazovkách viac sezón. Každopádne denné seriály potrebujú viac epizód na rozbeh, rozhodne netreba čakať svižné tempo v jednotlivých častiach. S tým sa treba vopred zmieriť.

Jojka má každú sezónu kombináciu prémiových, vysokorozpočtových minisérií a klasických seriálov vysielaných viackrát do týždňa, čomu je prispôsobená aj kvalita. Slováci sú už zvyknutí, že počas pracovného týždňa dostanú dávku seriálovej produkcie menej náročnej zábavy a televíziám to vychádza. Všetko naznačuje tomu, že Hranica prinesie Jojke dostatočný ohlas publika a minimálne prvá séria bude mať úspech istý.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #televízna sezóna 2021/2022 #Seriál Hranica