Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Najznámejší superhrdina sa vracia! Nová séria sľubuje poriadnu drámu

Superman je späť, pozrite si najnovší trailer k druhej sérii, ktorú uvidíte aj na Slovensku, hneď po americkej premiére!

11.01.2022 07:00
superman, superman & lois, Foto:
Seriál Superman & Lois sa vracia na obrazovky! Štartuje druhá séria!
debata
druhá šanca, Čítajte aj Absolútny zásah do čierneho! Markíza ponúkla svoj najlepší seriál

Seriál Superman & Lois sa teší nielen pozitívnej diváckej odozve, ale kritici sú spokojní. Príbeh ukazuje fázu života Supermana a jeho rodiny, ktorá doteraz nebola na obrazovkách mapovaná. Teda, keď je už otcom dvoch teenagerských synov a opúšťa Metropolis a s rodinou sa vracia do rodného Smallville, aby sa mohol viac venovať rodine, keďže sa stále nevie, či chlapci podedili otcove schopnosti. Superman je stále rozpoltený medzi službou Zemi a rodinou, pričom je neustále konfrontovaný s bežnými ľudskými problémami. A samozrejme nechýbajú nepriatelia.

this is us, Čítajte aj Aký bude seriálový január? Predsa plný premiér, toto si nenechajte ujsť

Prvá séria bola veľkým hitom, stačila len jedna epizóda a televízia The CW obnovila seriál aj na druhú sériu, ktorá prichádza už 11. januára.

V nej sa opäť objavia všetky známe postavy, no Kentovci budú prežívať veľkú drámu. Udalosti z finále jednotky rodinou veľmi otriasli a do idylických vzťahov sa vkradne nedôvera. Navyše Superman bude stále rozpoltený medzi rodinou a službou Zemi. O konflikty nebude núdza a rozhodne sa objaví aj nejaký nový záporák!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HBO Go #Superman & Lois