Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Chcete vyskúšať najhoršie seriály tohto roka? Tak neváhajte a pustite si toto...

Rok 2021 nebol len o úspešných seriálov, vyskytlo sa zopár ozaj "fajnových" kúskov, ktoré bolo problém nielen si pustiť, ale najmä ich dopozerať.

23.12.2021 07:00
jupiters legacy, Foto:
Azda najhorším seriálom tohto roka je Jupiter´s Legacy.
debata

1. Jupiter's Legacy

Jupiter's Legacy patrí medzi tie menej šťastné, ktoré obarili nedočkavých fanúšikov sci-fi žánru. Toto asi čakal len málokto, že Netflix „prekvapí“ podobne zle vyskladaným seriálom. Lenže všetko stojí a padá na samotnom spracovaní, ktoré je, povedané bez servítky, katastrofálne, nudné a zabije v divákovi po prvých minútach všetok entuziazmus. Je tu partička superhrdinov, ktorý získali svoje schopnosti v 30-tych rokoch 20. storočia. Odvtedy chránia ľudstvo pred zloduchmi, ale pred ľuďmi samotnými.

Avšak zub času je neúprosný. Ich čas byť neporaziteľnými sa kráti. Štafetu musia prebrať ich deti, ktoré však nezdieľajú prísne pravidlá, ktoré sú na nich kladené. Nová doba, nové vnímanie, nový svet.

priatelia, Čítajte aj Najlepšie seriály tohto roka podľa Mediakliku! Tieto hity nás totálne ohúrili

Ten, kto zvládol pozrieť si všetkých osem častí, tomu by mal Netflix poslať hodnotnú cenu a ospravedlnenie za premárnený čas. Stačili tri časti nato, aby bolo jasné, že Jupiter's Legacy nefunguje v podstate v ničom a nie je dôvod márniť čas s týmto seriálom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Jupiter´s Legacy #La Brea #seriál sex/life #Vianoce 2021