Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Najlepšie seriály tohto roka podľa Mediakliku! Tieto hity nás totálne ohúrili

Vianočný čas je takmer tu a spolu s ním aj záver roka. Nastal čas teda rekapitulovať! A zároveň ponúknuť viacero seriálových tipov, ktoré si môžu naši čitatelia počas Vianoc pozrieť. Tieto seriály nás v roku 2021 najviac zaujali. Súhlasíte s nami?

22.12.2021 07:00
priatelia, Foto:
Kultoví Priatelia sa po prvýkrát spoločne stretli na jednom pódiu po 17 rokoch od skončenia seriálu.
debata

1. Priatelia – Opäť spolu

Bola to seriálová udalosť tohto roka, keď sa v máji, s ročným meškaním kvôli pandémii, objavila špeciálna časť kultových Priateľov. Šestica hercov sa stretla na jednom pódiu, po prvýkrát, od skončenia pôvodného seriálu pred 17 rokmi. Spomienková epizóda priniesla divákom správnu dávku sentimentu, pohľad na pôvodné kulisy, ktoré boli špeciálne vystavané pre túto príležitosť, ale aj spomínanie samotných hercov. Bola to skvelá zmes humoru, spomienok na jeden z najlepších komediálnych seriálov všetkých čias.

priatelia, Čítajte aj Recenzia: Návrat Priateľov je epický, skvelý, plný emócií. Treba si ho naplno užiť

2. Nine Perfect Strangers (Deväť neznámych)

Streamovacia služba Hulu už 18. augusta ponúkl fanúšikom seriálov veľkú premiéru s názvom Nine Perfect Strangers s Nicole Kidman v hlavnej úlohe. Tento seriál vytiahOL z každého len to najhoršie! Prečo? Postavy, ale aj divákov čaká poriadne ťažký kaliber. Nicole Kidman si vyskúša rolu líderky mentálnej liečebne, kde sa chodia ľudia zmieriť sami so sebou. Liečebný dom je však nevšedný, je v ňom niečo zvláštne znepokojujúce a nie je to len jeho líderka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #netflix #HBO #Apple TV Plus #HBO Max #Disney+ #televízna sezóna 2021/2022 #Vianoce 2021 #Prehľad roka 2021