Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Z tohto srší veľká sranda! Bude z nového seriálu svetový megahit?

Televízia CBS už čoskoro spustí novú vysielaciu sezónu, v ktorej dá definitívne zbohom koronakríze. Nastal čas sa vrátiť k normálu! Aj preto priestor konečne dostanú aj úplne nové seriály, ktorých výroba bola viac ako rok paralyzovaná.

26.08.2021 07:00
ghosts, seriál ghosts , Foto:
Čoskoro sa diváci budú môcť pobaviť na novom komediálnom seriáli s názvom Ghosts (Duchovia).
debata

Jednou z pripravovaných noviniek je komédia s názvom Ghosts (Duchovia). Televízia CBS je povestná svojimi komediálnymi seriálmi. Bola to práve ona, ktorá poslednú dekádu vyprodukovala tie najväčšie svetové hity ako Teória veľkého tresku, Dva a pol chlapa alebo Mladý Sheldon. Dobrých sitkomov je momentálne na trhu ako šafranu a počas korony diváci jasne ukázali, že sa chcú baviť a vyhľadávajú ľahšie formáty.

seriál nemocnica, nemocnica, Čítajte aj Recenzia: Jojkárska Nemocnica je zaujímavý seriálový kúsok, jedna vec však bije do očí

A to mi im televízia chce dať! Staví na bláznivú komédiu, keď mladý manželský pár zdedí staré sídlo, v ktorom si chce založiť rodinu a vybudovať útulný malý hotel. Netušia však, že dom je plný neželaných návštevníkov. Duchovia rôznych povahových čŕt a rôznych období, kedy zomreli si „žijú“ vlastným životom, ľudským okom nevideným. Až do momentu, kým hlavná hrdinka nemá malú nehodu a jej následkom je spoznanie duchov v dome!

Zlatá rybka, Čítajte aj Bez humoru to nepôjde! Jojka na jeseň ponúkne aj bláznivý komediálny seriál

Rozbieha sa tak kolotoč počiatočnej paniky, neskôr zvláštneho priateľstva medzi svetom živých a mŕtvych. Každý duch je navyše naozaj bláznivý charakter a tak poriadnu dávku zábavy nebude núdza. Banda znudených duchov, ktorým sa z neznámeho dôvodu nepodarilo prejsť na druhú stranu a zostali uväznení tu si „život“ začne poriadne užívať, keď spoznajú nových majiteľov! Zostáva len dúfať, že si seriál Ghosts (Duchovia) udrží latku, ktorú sľubuje z upútavky a zrodí sa nový hit, na ktorom sa budú snáď čoskoro baviť aj Slováci.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #seriál Ghosts