Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bez humoru to nepôjde! Jojka na jeseň ponúkne aj bláznivý komediálny seriál

Poznáme podrobnosti o chystanej novinke s názvom Zlatá rybka, za ktorou stoja tvorcovia Prázdnin! Na obrazovky sa dostane v priebehu najbližších týždňov.

25.08.2021 07:00
Zlatá rybka, Foto:
Nový seriál Zlatá rybka odštartuje v priebehu jesene.
debata (2)

Je to už dlhodobá stratégia Jojky, že každú sezónu sa snaží priniesť mix žánrov svojej pôvodnej tvorby, aby jej diváci zažili drámu, ale aj zábavu. O to prvé postará novinka Nemocnica, ale pripravovaná Kriminálka Kraj, o humor nebude núdza v seriáli Zlatá rybka. Tvorcovia Prázdnin nabŕdli to zaujímavej témy. Čo sa stane, ak na malej dedine niekto vyhrá rozprávkovú sumu peňazí, vďaka ktorej nebude musieť pracovať?

danica hričová, Čítajte aj Sivá eminencia Jojky o novinke Nemocnica: Netušila som, ako ma tento žáner chytí za srdce

Čo sa stane, keď jeden obyčajný muž v strednom veku, ktorý žije v obyčajnej dedine a má obyčajnú rodinu, vyhrá 10 miliónov eur? Zaobstará sebe a rodine všetko, o čom kedy snívali? Vykašle sa na firmu, kde pracuje pod svojím švagrom za almužnu a už nikdy nepohne ani prstom? Možno by to tak Dodo (Ľuboš Kostelný) všetko urobil, ale má to jeden háčik. Jeho tehotná žena Simona (Zuzana Porubjaková) by šokujúcu správu o megavýhre kvôli svojej diagnóze nezvládla.

love island, Čítajte aj Markíza potvrdzuje štart novej reality šou: Je známe aj meno moderátorky

Tajomstvo treba udržať až do okamihu, keď o zhruba dva mesiace porodí. Lenže v rodine, kde sa nikdy nič neutají, je to veľmi ťažké a podozrivému Dodovi sa to občas vymkne z rúk. Napríklad kvôli vychytralému synovi Albertovi (František Beleš), zvedavej Simoninej sestre Táni (Kristína Greppelová) alebo kvôli jej manželovi Romanovi (Marcel Ochránek), ktorý je zároveň Dodovým šéfom v stavebninách. Aby toho nebolo málo, Dodovi na päty dýcha svokor Gabo (Dušan Jamrich), bývalý elitný policajt.

sestričky, Čítajte aj Veľké finále je tu, všetko je vo vašich rukách! Rozhodnite, ktorý slovenský seriál je top

V hlavných úlohách sa predstaví Ľuboš Kostelný, Dušan Jamrich, Zuzana Porubjaková, František Beleš, Kristína Greppelová, Marcel Ochránek, Daniel Fischer, Ivana Kubáčková, Karolína Kubánková, Petra Dubayová, David Krajčík a ďalší.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #televízna sezóna 2021/2022 #seriál Zlatá rybka