Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľké zmeny v televízii ta3: Po štyroch rokoch odchádza kľúčový človek z vedenia

V spravodajskej televízii ta3 nastávajú zmeny v manažmente.

02.05.2024 13:50
debata
Oľga Dúbravská, riaditeľka komunikácie a... Foto: TA3
Oľga Dúbravská Oľga Dúbravská, riaditeľka komunikácie a strategického rozvoja televízie TA3

Riaditeľka komunikácie a strategického rozvoja ta3 Oľga Dúbravská po štyroch rokoch odchádza z vedenia spravodajskej televízie ta3. Nastupuje na pozíciu riaditeľky odboru komunikácie podpredsedu vlády SR pre plán obnovy a znalostnú ekonomiku Petra Kmeca z Hlasu-SD.

„Áno, prijala som túto ponuku, ktorú vnímam ako kontinuálne pokračovanie mojej profesnej kariéry v oblasti komunikácie, s ktorou mám bohaté skúsenosti v riadiacich pozíciách vo viacerých médiách,“ potvrdila pre Mediaklik Dúbravská.

nové štúdio TV JOJ, Noviny TV JOJ Čítajte aj Dibákovou sa to neskončilo: Spravodajstvo Jojky opúšťa ďalšia dlhoročná stálica

„S Televíziou ta3 sa mi lúči ťažko, pretože to bola takmer 4 roky spolupráca so skvelými ľuďmi, ale na druhej strane verím, že rovnako skvelý tím ma čaká aj na novom pôsobisku pod vedením Petra Kmeca. Práve on je tou osobou, ktorú vnímam veľmi pozitívne a teším sa na spoluprácu s úradom pod jeho vedením. Navyše plán obnovy je aktuálna a veľmi dôležitá celospoločenská téma, ktorá sa dotýka nás všetkých a vyžaduje kvalitnú a proaktívnu komunikáciu,“ dodala k novej pozícii Dúbravská.

Dúbravská už v roku 2007 dostala ponuku do politiky, spomínala sa ako horúca kandidátka na hovorkyňu Smeru-SD. „Áno, skutočne mám takúto ponuku. Ešte stále som však zamestnankyňou televízie Markíza, preto sa k tomu bližšie vyjadrovať nebudem," reagovala vtedy pre TASR Dúbravská. Ponuku neprijala a a zostala v TV Markíza, kde pracovala od roku 2000 do roku 2013, od roku 2007 – v ére Václava Miku a Zuzany Ťapákovej – bola hovorkyňou televízie.

SR Bratislava politika vláda 19. schôdza BAX Čítajte aj Ktorí politici a strany dali najviac peňazí do reklamy na Facebooku? V top 5 sú aj takí, ktorí vás prekvapia

Oľga Dúbravská pôsobí v médiách od roku 1999. V ta3 zastávala od roku 2020 pozíciu riaditeľky komunikácie a strategického rozvoja, predtým bola výkonnou riaditeľkou spoločnosti OUR MEDIA SK, tri roky viedla portál Parlamentné listy, dva roky pôsobila v RTVS a trinásť rokov v TV Markíza. Vyštudovala Filozofickú fakultu v Nitre, odbor manažment kultúry a turizmu v aprobácii s nemeckým jazykom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #personálne zmeny #TV TA3