Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Objavte svet Divy Ivy: Prečo sú niektorí ľudia výnimoční? Zistíte to v novom podcaste RTVS

Iveta Malachovská sa nadchla pre podcast. Do éteru prináša Divy Ivy.

29.02.2024 10:00
Divy Ivy, Malachovská Foto:
Iveta Malachovská v podcaste Divy Ivy prinesie inšpiratívne rozhovory s osobnosťami zo Slovenska a zahraničia.
debata

RTVS rozširuje svoju ponuku o nový podcast s názvom Divy Ivy, ktorý má svoju premiéru v piatok 1. marca. Tento nový formát, ktorý je výhradne online, bude moderovať známa tvár RTVS Iveta Malachovská. Moderátorka bude každý týždeň prinášať rozhovory dvojicu zaujímavých hostí z rôznych sfér, o ktorých je presvedčená, že dokážu mnohých inšpirovať. „Bude to príjemný small talk o živote a o tom, čo ich baví,“ hovorí.

Čas nádejí finále Čítajte aj Bude Čas nádejí pokračovať? RTVS prekvapuje, rozhodla o budúcnosti úspešného seriálu

Poznáme, čo robia, ale nepoznáme, kto sú

Podľa slov moderátorky podcast Divy Ivy vznikol s cieľom predstaviť verejnosti ľudí, ktorí svojou prácou, talentom a postojom vytvárajú významné stopy v spoločnosti. „Veľmi si vážim ich úspechy, ale aj to, že sa v súčasnej spoločenskej situácii stále dokážu niečomu diviť. A presne o tom, sa budeme rozprávať. Spolu s nimi spovedám aj cudzincov, ktorí žijú v našej krajine a verím, že bude zaujímavá konfrontácia medzi nimi a ich divmi,“ vyjadrila sa Malachovská.

Pre RTVS je podcast Divy Ivy prvou reláciou vytvorenou špeciálne pre online prostredie. Malachovská verí, že vďaka tejto iniciatíve sa online podcasty stanú atraktívnym obsahom nielen pre mladšie generácie, ale aj pre ich verných divákov a poslucháčov. Konfrontácia medzi rôznymi kultúrami a pohľadmi zároveň bude slúžiť na podporu otvorenosti mysle a porozumenia medzi ľuďmi.

Nový podcast Divy Ivy s Ivetou Malachovskou Fotogaléria - 9 fotiek Všetky fotky
Iveta Malachovská sa nadchla pre podcast. Do...

Hostia v podcaste Divy Ivy zahŕňajú osobnosti zo širokej škály oblastí. Od športových komentátorov po umelecké talenty, od manažérov po cestovateľov. Medzi hosťami sa nachádzajú športový komentátor Marcel Merčiak, gastronóm z Francúzska Fred Miskiewicz, sochár Ján Ťapák, karikaturista Jozef Gertli Danglár, športový manažér Ali Juck, basketbalista Rado Rančík, moderátor Thomas Puskailer, hokejista Marián Bezák, režisérka Mariana Čengel Solčanská, tanečník a choreograf z Nikaraguy Miguel Mendez, sklárka z Chorvátska Gordana Glass, lekár a cestovateľ Miloš Bubán a mnohí ďalší.

Premiérová epizóda podcastu Divy Ivy bude dostupná online na webe RTVS a tiež prostredníctvom populárnych podcastových aplikácií Spotify, Apple Podcasts a PodBean už v piatok 1. marca. Tento nový podcast sľubuje zaujímavé a inšpiratívne rozhovory s osobnosťami, ktoré majú čo povedať a zdieľať so svojimi poslucháčmi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #Iveta Malachovská #podcast