Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľká zmena v Markíze. Na vysokú pozíciu prichádza známe meno s bohatými mediálnymi skúsenosťami

Na novozriadenej pozícii bude napomáhať digitálnej transformácii.

28.02.2024 11:09
TV Markíza, Záhorská Bystrica Foto:
Sídlo televízie Markíza v Záhorskej Bystrici.
debata (5)

Spoločnosť CME dnes oznámila, že na pozíciu Director of Digital Transformation – Informative Programming nastúpi Vladimír Mužík. Bude pracovať na stratégii pre digitálny obsah a spolupracovať s redakčnou radou CME a riaditeľmi spravodajstva v jednotlivých krajinách. Televízia Markíza o tom informovala na svojom spravodajskom webe tvnoviny.sk.

Čas nádejí finále Čítajte aj Bude Čas nádejí pokračovať? RTVS prekvapuje, rozhodla o budúcnosti úspešného seriálu

„Vladimír Mužík bude z tejto novozriadenej pozície napomáhať k rozšíreniu, zlepšeniu a inovácií lineárnych programových formátov s cieľom prispôsobiť ich tak, aby obstáli aj v digitálnom prostredí,“ píše Markíza. Svojich divákov oslovuje nielen cez tradičné televízne vysielanie, ale tiež prostredníctvom ďalších kanálov, akými sú sociálne siete, platforma Voyo a online prostredie celkovo.

"Počas mojej mediálnej kariéry som bol svedkom dramatickej digitalizácie tlačených médií. Ani televízne spravodajstvo nie je imúnne voči podobným, hlbokým zmenám. Z tejto výzvy mám radosť a teším sa, že budem môcť uplatniť svoje desaťročné mediálne skúsenosti a využiť ich na všetkých trhoch spoločnosti CME v strednej a východnej Európe,” hovorí Vladimír Mužík.

mladí, online, mobil Čítajte aj Prekvapivý boom v online reklame: Slovenský digitálny trh hlási návrat k rastu a nástup nových trendov

Vladimír Mužík svoju kariéru zahájil ako šéfredaktor v Ringier Axel Springer Media, najprv v Bratislave, potom v Prahe. Následne nastúpil do spoločnosti CET 21 (dnes CME) na pozíciu vedúceho firemnej komunikácie. Od roku 2011 pracoval v TV Nova na pozícii vedúceho spravodajstva. Posledných desať rokov zastáva pozíciu výkonného riaditeľa spoločnosti MAFRA Slovakia, ktorá zastrešuje denník Hospodárske noviny, mesačníky Evita či Stratégie a ich webové mutácie, a tiež spoločnosť Ticketportal. Na pozícii výkonného riaditeľa MAFRY Slovakia a Ticketportalu zostáva aj naďalej.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #CME #personálne zmeny #TV Markíza