Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nová vláda, noví hovorcovia: Pellegrini si do parlamentu priviedol dlhoročnú spolupracovníčku

Hovorkyňou nového predseda parlamentu sa stala jeho dlhoročná spolupracovníčka.

30.10.2023 00:00
Macíková Foto: ,
Andrea Kalavská (vľavo), Peter Pellegrini (vpravo) a hovorkyňa Patrícia Medveď Macíková (v strede) prichádzajú na rokovanie vlády v septembri 2019.
debata (7)

Predseda parlamentu Peter Pellegrini si pri nástupe do funkcie so sebou doniesol aj novú hovorkyňu. Stala sa ňou Patrícia Medveď Macíková, ktorá je hovorkyňou Hlasu-SD. Bola tiež hovorkyňou Petra Pellegriniho, keď zastával post predsedu vlády a predtým tiež expremiéra Roberta Fica.

dôchodok, dôchodkyňa, penzia, penzistka, žena s počítačom Čítajte aj Za hlúposť sa platí. Firmy testujú zamestnancov, či skočia na bizarné podvody

„Od včerajšieho večera som sa s novým pánom predsedom Národnej rady Slovenskej republiky Petrom Pellegrinim presunula do parlamentu,“ oznámila Medveď Macíková. Okrem komunikácie predsedu parlamentu bude tiež zodpovedať za komunikáciu Národnej rady SR. „Zároveň nateraz zostávam zodpovedná aj za komunikáciu Hlasu,“ dodala hovorkyňa.

Medveď Macíková pracovala na tlačovom oddelení Úradu vlády SR od roku 2017 do roku 2020, predtým bola od roku 2013 bola hovorkyňou Finančnej správy. V roku 2016 získala ocenenie Hovorkyňa roka. Macíková pôsobila aj ako redaktorka vo verejnoprávnej RTVS.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #hovorca #personálne zmeny #hovorkyňa