Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Kontroverzné moderátorky sú späť v médiách. Nové online relácie odštartovali pod novou značkou

Vydavateľstvo News and Media Holding rozširuje portfólio svojich videoformátov.

21.06.2023 06:00
News and Media Holding Foto:
Sídlo vydavateľského domu News and Media Holding v Bratislave.
debata (6)

Novými posilami mediálneho domu News and Media Holding (NMH) sa stali moderátorky Anka Žitná a Soňa Bullová (v minulosti Pőtheová). Obidve sa dohodli s vydavateľstvom na externej spolupráci. „V prvej polovici roka sme priniesli v rámci vydavateľstva už šesť nových špecializovaných videoformátov a v tomto trende budeme pokračovať,“ uviedol generálny riaditeľ NMH Michal Teplica.

Zuzana Čaputová Čítajte aj Chystá sa exkluzívny dokument o Zuzane Čaputovej: Bude to jej rozlúčka s prezidentským palácom

Anka Žitná sa na spolupráci s vydavateľstvom NMH dohodla len pár týždňov po odchode zo spravodajskej televízie TA3, kde pôsobila od roku 2019. „Dôvodom ukončenia spolupráce nebol rozhovor s Jeffreym Sachsom, pre ktorý začala Rada pre mediálne služby voči televízii TA3 správne konanie,“ uviedla na margo odchodu Žitnej riaditeľka komunikácie a strategického rozvoja televízie TA3 Oľga Dúbravská.

V TA3 začínala Žitná ako moderátorka relácie V politike, kde sa striedala s vtedajším moderátorom relácie Norbertom Dolinským. Neskôr bola tvárou pravidelnej diskusnej relácie Tak takto?!. Na novom pôsobisku v Pluske moderuje obdobnú reláciu s názvom „Teraz takto s Ankou Žitnou“. Približne pol hodinovú diskusiu s hosťami na rôzne témy prináša trikrát týždenne.

Tvárou relácie Teraz takto je moderátorka Anka... Foto: News and Media Holding
Anka Žitná, Teraz takto Tvárou relácie Teraz takto je moderátorka Anka Žitná.

Moderátorka Soňa Bullová sa stala tvárou relácií ženských magazínov Emma a Eva s názvom „Dôverne“, ktorej zámerom je poskytnúť iný pohľad na úspechy aj neúspechy známych osobností. Jej prvým hosťom bola Zora Czoborová. Z verejnosti sa Bullová stiahla v roku 2020, keď bola poslancami parlamentu odvolaná z postu predsedníčky Úradu na ochranu osobných údajov SR kvôli komunikácii s Mariánom Kočnerom a angažovaniu sa v kauze resocializačného zariadenia Čistý deň.

Moderátorka Soňa Bullová s hostkou Zorou... Foto: News and Media Holding
Soňa Bullová, Dôverne Moderátorka Soňa Bullová s hostkou Zorou Czoborovou v relácii Dôverne.

„Veľmi sa teším z ďalšieho posilňovania nášho online video contentu, obsahovej pestrosti a najmä úrovňe profesionality, ktorú so sebou prinášajú Soňa Bullová a Anka Žitná. Obom, ako aj ich reláciám, želám len to najlepšie,“ uviedol na sociálnej sieti generálny riaditeľ vydavateľstva NMH Michal Teplica.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #personálne zmeny #Soňa Pőtheová #Anna Žitná Lučaiová