Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Action sa z presúva z východu do stredu Slovenska. Ďalšiu predajňu otvorí v Banskobystrickom kraji

Nájde v nej zamestnanie približne 20 ľudí.

23.08.2023 11:00
Action Zvolen - ilustracna fotka Foto:
Holandský diskont Action otvára na Slovensku už deviatu predajňu.
debata

Diskontný reťazec Action vstúpil na slovenský trh len v marci tohto roka a už otvára svoju deviatu predajňu. Pribudne v centre historického regiónu Malohont, v Rimavskej Sobote. Prvých zákazníkov privíta už zajtra, vo štvrtok 24. augusta.

Eurovízia, Slovensko Čítajte aj RTVS chce Slovensko vrátiť na Eurovíziu. Naposledy sme sa súťaže zúčastnili pred desiatkou rokov

„Naša úspešná expanzia na Slovensku pokračuje ďalšou predajňou, tentokrát v Rimavskej Sobote. Verím, že aj obyvatelia a návštevníci tohto mesta ocenia našu širokú ponuku kvalitných výrobkov za trvalo nízke ceny. Tým to však nekončí – Slováci sa môžu v najbližších mesiacoch tešiť na ďalšie predajne po celej krajine,“ povedal Sławomir Nitek, regionálny riaditeľ Action pre Poľsko, Českú republiku, Slovensko a Rakúsko.

Vedúcim predajne ponúka reťazec mzdu 1600 eur, zástupcom vedúceho 1250 eur a zamestnancom 1000 eur. Brigádnici si môžu zarobiť 6 eur za hodinu. K benefitom patrí aj zamestnanecká 15 % zľava na celý sortiment v predajni. Ďalších zamestnancov už reťazec hľadá v Poprade.

jeseň v TV Čítajte aj Prvý veľký televízny súboj je tu! Kedy odštartujú ďalšie jesenné novinky?

Obchod v Rimavskej Sobote s rozlohou 905 metrov štvorcových zákazníci nájdu na adrese Petra Hostinského 1718 a bude otvorený každý deň od 8:00 do 20:00 hod. Zamestnanie v ňom nájde približne 20 ľudí.

V Banskobystrickom kraji už reťazec prevádzkuje predajňu vo Zvolene, okrem toho má dve predajne v Bratislave a po jednej Topoľčanoch, Trnave, Martine, Spišskej Novej Vsi a Michalovciach.

Action má 2 200 predajní naprieč Európou a zamestnáva 68-tisíc ľudí. Na slovenský trh vstúpil ešte v roku 2021, keď otvoril pri Bratislave distribučné centrum, odkiaľ zásoboval svoje rakúske a nemecké predajne. Od marca 2023 sa k nim pridávajú aj tie slovenské. Konkurujú mu obchodné reťazce ako Pepco či Tedi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #obchodné reťazce #Action