Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Telekom má nového generálneho riaditeľa. Spoločnosť bude viesť len dočasne

Nový generálny riaditeľ bude na čele spoločnosti do nástupu nového generálneho riaditeľa.

15.11.2023 18:00
debata

Na konci roka vymení José Perdomo Lorenzo pozíciu generálneho riaditeľa T-Mobile Czech Republic a Slovak Telekom za post šéfa stratégie v skupine Deutsche Telekom. Od 1. januára 2024 až do nástupu nového generálneho riaditeľa bude spoločnosť viesť súčasný riaditeľ technológií a sietí v T-Mobile Czech Republic a Slovak Telekom Vladan Pekovič. Pôsobiť bude aj na pozícii interim generálneho riaditeľa v oboch krajinách.

José Perdomo Lorenzo Čítajte viac Šéf Slovak Telekom končí. Nástupcu zatiaľ nemá, firma ho bude hľadať v tendri

Pekovič bol v českom a slovenskom manažérskom tíme od augusta 2021, súčasťou skupiny Deutsche Telekom je od roku 2009. Pred príchodom na Slovensko a do Česka bol na pozícii generálneho riaditeľa v Telekom Romania. Plánuje pokračovať v technologickej transformácii a digitalizácii s dôrazom na rozširovanie optických a 5G sietí.

Slovak Telekom vianočná reklama Čítajte viac Slovákov dokáže rozdeliť aj neškodná vianočná reklama: Spermie a slipy spustili petíciu

Slovak Telekom patrí k najväčším telekomunikačným operátorom na Slovensku. Pod značkou Telekom ponúka jednotlivcom, domácnostiam a firemným zákazníkom produkty a služby pevnej i mobilnej siete. Skupinu Slovak Telekom tvoria materská spoločnosť Slovak Telekom, a.s., a jej dcérske spoločnosti Telekom Sec a Digi Slovakia. Podľa platformy Finstat mal vlani celkové výnosy vo výške viac ako 729 miliónov eur a zisk vyše 148 miliónov eur.

Slovak Telekom je súčasťou nadnárodnej skupiny firiem Deutsche Telekom Group, ktorá poskytuje služby viac ako 180 miliónom zákazníkov v 50 krajinách sveta. Je majoritným akcionárom Slovak Telekomu s podielom 100 % akcií.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Slovak Telekom #personálne zmeny