Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Takto vyzerajú byty za viac ako milión eur. Budú v novej štvrti pod Bratislavským hradom

Byty v najvyššom štandardne vznikajú v novej bratislavskej štvrti Vydrica.

16.10.2023 06:00
Vydrica Foto:
Pod Bratislavským hradom, v tesnej blízkosti historického centra, vyrastá nová mestská štvrť Vydrica.
debata (11)

Pod Bratislavským hradom, v tesnej blízkosti historického centra, vyrastá nová mestská štvrť Vydrica. Na mapu hlavného mesta sa tak vráti lokalita, ktorá bola v minulosti plná života, a opäť prepojí Staré Mesto, hradný vrch a dunajské nábrežie.

Developer chce zachovať genius loci lokality. Na jej historickú dôležitosť odkazujú viaceré tamojšie historické pamiatky, ktoré investor zachová a zrevitalizuje.

rtvs, správy rtvs, Čítajte aj Prekvapujúce zmeny v RTVS: Tieto tváre už neuvidíte v hlavných správach, televízia ich opäť mení

V novej štvrti Vydrica pribudnú byty vo vysokom štandarde. Ich súčasťou je vonkajšie tienenie, stropné chladenie, podlahové kúrenie v celom byte, centrálne vetranie s rekuperáciou a malý počet bytov vo vchode a na poschodí.

Ceny luxusných bytov začínajú na 245 500 eur za jednoizbový byt s rozlohou necelých 24 metrov štvorcových až po byty s rozlohou viac ako 100 m2 a k tomu s priestrannou terasou, ktorých cena presahuje 1 milión eur. Za 1,4 milióna eur je v ponuke 4-izbový byt s rozlohou 142 m2 a celkovou rozlohou až 198 m2.

Pozrite sa, ako vyzerajú byty s cenou 1,2 milióna eur a celkovou výmerou okolo 120 m2, ktorých interiéry navrhli štyria špičkoví slovenskí dizajnéri:
Štyri návrhy bytov v štvrti Vydrica Fotogaléria - 24 fotiek Všetky fotky
Architektka a interiérová dizajnérka Silvia...

Byt za viac ako 2 milióny

Najdrahším v prvej etape je však byt za 2,2 milióna eur s rozlohou interiéru 156 m2 a celkovou výmerou 177 m2. Okrem veľkej obývačky spojenej s kuchyňou ponúka majiteľovi ďalšie 3 izby, každú s vlastnou kúpeľňou a šatníkom, a k tomu veľkú terasu. Nachádza sa v bytovom dome V4 priamo nad historickou pamiatkou Vodná veža.

Ani to však nebude najväčší a najdrahší byt v štvrti Vydrica. V ďalších etapách pribudne do ponuky aj byt s rozlohou takmer 200 m2 a celkovou výmerou 239 m2.

elite, elita, Čítajte aj Poznáte tento seriál na Netflixe? Čaká ho rekordná séria a poriadne zvraty Pozrite si vizualizáciu novej bratislavskej štvrte Vydrica:
Vizualizácia novej mestskej štvrte Vydrica Fotogaléria - 18 fotiek Všetky fotky
Vizualizácia projektu Vydrica.

Prejdite sa novou Vydricou

Výstavba štvrte Vydrica sa začala v roku 2022. V súčasnosti sú vo výstavbe štyri budovy, v ktorých sa nachádzajú byty a retailové prevádzky. Kolaudácia prvej etapy výstavby sa predpokladá v druhej polovici budúceho roka, ukončenie celej výstavby sa odhaduje na rok 2028. Po dokončení bude v novej štvrti 370 bytov vo vysokom štandarde, 4 kancelárske budovy a 80 retailových prevádzok.

Virtuálne sa môžete celou štvrťou Vydrice prejsť už teraz. Vizualizácia zobrazuje možné technické riešenie hradnej spojky, obytné a kancelárske budovy a tiež riešenie verejných priestorov vrátane revitalizácie národnej kultúrnej pamiatky Vodná veža, dvoch ľadových jám z 15. storočia, a aj víziu Podchodu pamäti, ktorý prepája novú štvrť s historickým Starým Mestom.

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #developerský projekt #Vydrica #Lucron