Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Poznáte tento seriál na Netflixe? Čaká ho rekordná séria a poriadne zvraty

Španielsky seriál prepisuje rekordy Netflixu. Fanúšikovia sa môžu tešiť na rekordnú sériu.

16.10.2023 06:00
elite, elita, Foto:
Do siedmej série Elity sa po pauze vráti Omar (vľavo).
debata

Je absolútne výnimočné, aby nejaký seriál na Netflixe sa dočkal ôsmich sezón a to zrejme nebude koniec. Španielsky seriál Elita to dokázal a to ešte pred premiérou tej siedmej, ktorá sa dostane do vysielania už 20. októbra. Netflix tomuto seriálu natoľko verí, že nečaká ani na reakcie na už nakrútenú sériu.

Ďalšia, teda ôsma séria bude pripravená pre rok 2024. A už teraz má na konte veľký herecký návrat. Tvorcovia sa rozhodli vrátiť viaceré pôvodné postavy z prvých sezón. Do siedmej série sa vráti postava Omara, ktorý účinkoval v prvých piatich sériách. Napokon v šestke sa neobjavil a čaká ho návrat v siedmej sérii. Je otázne, aká zápletka ho čaká, keďže jeho príbeh sa končil s tragickou smrťou jeho najlepšieho priateľa.

Do pripravovanej ôsmej série, ktorá dorazí v roku 2024 sa vráti postava, ktorú by čakal už len málokto. Herečka Mina el Hammani alias Nadia, ktorá hrala v prvých troch sériách sa vráti spoza oceánu. Nakrúcanie tejto série je naplánované už na tento august a tvorcovia taja zápletku, ktorá privedie Nadiu späť do Španielska. Jej príbeh sa skončil na konci trojky, keď získala prestížne štipendium a mohla si splniť sen a odísť študovať do New Yorku spolu s jej niekdajšou úhlavnou nepriateľkou Lucreciou. Nakrátko sa objavila v 4. sérii a to len preto, aby sa na diaľku rozišla s Guzmánom, ktorý si musel zopakovať maturitný ročník.

Elite (Elita) je španielsky seriál, ktorý pred rokmi doslova šokoval publikum. Príbeh o strednej škole, ktorú navštevujú deti najväčších zbohatlíkov a tí si užívajú silu mien svojich rodičov plnými dúškami. Okázalé párty, drahé oblečenie, sex, drogy, intrigy. Myslia si, že im svet leží pri nohách. Myslia si, že všetko vyrieši vydieranie, peniaze. Nie je to tak. Aj zbohatlícke detičky potrebujú to, čo všetci – lásku. A tú bolestivo nemajú a tak sa snažia svoje mindráky zahnať iným spôsobom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #televízna sezóna 2023/2024 #Elite