Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

IKEA odštartovala Vianoce. Počas najkrajších sviatkov roka chce byť bližšie láske

Myšlienkou kampane je vytvárať lepší každodenný život pre každého.

04.10.2023 06:00
IKEA, vianočná kampaň Foto:
debata (1)

S láskou ozdobíte každý kút svojej domácnosti a Ikea vám ponúka inšpiráciu. To je hlavná myšlienka vianočnej kampane „Buďte láske bližšie“, ktorú práve spustil obchod s nábytkom a potrvá do konca roka. Do hlavnej úlohy láskyplného príbehu obsadil jedno zo svojich kresiel, ktoré sa o psie potreby postará tak, že sa v pohode a pohodlne cítia úplne všetci.

Perinbaba  1 Čítajte aj Jojka vyfúkla Markíze kultovú vianočnú rozprávku. Zmena prichádza po takmer troch desaťročiach

„Nikde inde necíti človek to, čo cíti, keď príde domov. V Ikea si predstavujeme, ako sa vraciate domov, stláčate kľučku a otvárate dvere do svojej oázy pokoja. Do priestoru, ktorý vám bez ohľadu na veľkosť a dispozíciu ponúka útočisko, kde je vám dobre, kde si môžete urobiť pohodlie a starosti nechať za dverami. Pretože skutočný domov, kam nás to ťahá a kde chceme cítiť blízkosť a lásku, si zaslúži skutočne každý,“ vysvetľuje motív kampane Iva Pohlová, marketingová manažérka pre Českú republiku, Maďarsko a Slovensko.

„S tým, ako sa svet mení a kladie na nás stále väčšie nároky, je extrémne dôležité mať miesto, kde sa cítime skutočne doma,“ vysvetľuje Pohlová s tým, že nenahraditeľnými členmi domácností sú aj domáci miláčikovia a zeleň. Z dlhoročného výskumu Ikea o živote v domácnosti vyplýva, že ak je vaša domácnosť odrazom vašej osobnosti, budete ju s takmer dvakrát (1,7-krát) vyššou pravdepodobnosťou vnímať ako zdroj duševnej pohody.

Vianočnú kampaň podporí v televízii 20 sekundový spot. Aktívna komunikácia sa rozbehne aj v kinách, na YouTube, vo formátoch OOH (bilbordy a CLV), na sociálnych sieťach, webe, v rámci členstva Ikea Family, na sieti LinkedIn a v spolupráci s influencerkami a influencermi.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Ikea #vianočná kampaň