Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Na potýčku Matoviča s Kaliňákom promptne reaguje Kaufland. Vtipnou akciou na tovar pre bitkárov

13.09.2023 16:20
Igor MAtovič Robert Kaliňák Foto:
Igor Matovič a Robert Kaliňák sa pobili.
debata

Slovenský internet dnes žije videom z potýčky Igora Matoviča a Roberta Kaliňáka. Obidve strany ho prenášali naživo a má už státisíce videní.

Na incident veľmi pohotovo zareagoval reťazec Kaufland, ktorý na sociálnej sieti prináša akciu na tovar, ktorý sa bitkárom vždy zíde.

„Keď sa pobiješ v aute… Vždy je dobré mať poruke prvú pomoc. Koniec-koncov, je to povinná výbava automobilov,“ predstavuje akciu na autolekárničku.

Líder OĽaNO Igor Matovič a podpredseda Smeru Robert Kaliňák sa pobili dnes ráno na tlačovej konferencii Smeru-SD, ktorú strana usporiadala pred Úradom vlády na tému nelegálnej migrácie. Matovič na ňu prišiel v aute s ampliónmi a nápisom My vás mafii nepredáme. K roztržke medzi ním a Kaliňákom došlo po tom, ako mu exminister vnútra chcel vziať z rúk v aute mikrofón.

Na incident politikov okamžite zareagovali aj vtipkári na internete a online priestor zaplnili množstvom vtipných memečiek a trefných postrehov o tom, kam sa Slovensko dostalo úrovňou kampane tesne pred voľbami. Môžete si ich pozrieť v tomto článku:

matovič, kaliňák Čítajte viac Aká krajina, také politické dno: Bitka Matoviča a Kaliňáka rozbila slovenský internet

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Robert Kaliňák #Igor Matovič