Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Aká krajina, také politické dno: Bitka Matoviča a Kaliňáka rozbila slovenský internet

Zostávajú čosi vyše dvoch týždňov do predčasných parlamentných volieb a politici opäť ukázali, ako preraziť profesionálne, ale aj osobnostné dno.

13.09.2023 10:29 , aktualizované: 15:26
matovič, kaliňák Foto:
Igor Matovič a Robert Kaliňák sa pobili.
debata (41)

Líder OĽaNO Igor Matovič a podpredseda Smeru Robert Kaliňák sa pobili. Strana Smer ohlásila na stredu tlačovú konferenciu pred Úradom vlády na tému nelegálnej migrácie, kam predseda OĽaNO prišiel na aute s ampliónmi a nápisom My vás mafii nepredáme. K roztržke medzi Kaliňákom a Matovičom došlo po tom, ako mu exminister vnútra chcel vziať z rúk v aute mikrofón.

Igor Matovič sa pobil s Robertom Kaliňákom počas tlačovky Smeru
Video
Zdroj: TV Pravda

Bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff pre Pravdu uviedol, že polícia sa bude zaoberať možným protiprávnym konaním v súvislosti s incidentom, ku ktorému došlo pred Úradom vlády Slovenskej republiky.

Slovenská satirická internetová scéna okamžite zareagovala a online priestor je plný vtipných memečiek a trefných postrehov o tom, kam sa Slovensko dostalo úrovňou kampane tesne pred voľbami. Národu nezostáva nič len sa potlačiť zúfalstvo a pobaviť sa, hoci dnešný incident posúva Slovensko k štátom tretieho sveta.

© Autorské práva vyhradené

41 debata chyba
Viac na túto tému: #Robert Kaliňák #Igor Matovič